Radio Simplu

Câte kilograme are, de fapt, Carmen de la Sălciua! S-a cântărit astăzi și a avut un șoc: ”Doamne, ce dimineață!”

Carmen de la Sălciua a avut parte de un șoc în această dimineață atunci când s-a cântărit. În urmă cu două săptămâni, cântăreața avea 50 de kilograme, iar în această dimineață a avut parte de o surpriză neașteptată. Cântăreața avea 47 de kilograme!

”Poza asta merită postată ! Doamne, ce dimineață ! 🙈❤️❤️💎

De ceva vreme aproximativ două săptămâni m-am cântărit …aveam 50 de kg în urma tuturor procedurilor pe care vi le-am prezentat de atâtea ori și vouă …în dimineața asta m-am pus din nou pe cântar …și am realizat că încep să râd singură prin casă …47 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈? Atât să mă facă de fericită un pătrat cu baterii? Fetelor, să nu spuneți niciodată că nu se poate !❤️❤️❤️”, este mesajul postat de Carmen de la Sălciua.

”Alții vor să slăbească și eu vreau să mă îngraș…😑😂😂”, ”Ultima dată am avut greutate asta la 14 ani”, ”Mâncarea face 80% apoi restul procedurilor ❤️totul este să ai grijă ce mănânci și se poate !!!”, ”Felicitări! Întotdeauna se poate 🌹”, ”Depinde si de înălțimea fiecăruia, dacă ai 1,70 la 47 de kilograme ești anorexică”, sunt doar o parte din mesajele pe care Carmen de la Sălciua le-a primit.