Radio Simplu

Cine este Andreea Arsine, câştigătoarea sezonului Exatlon, la feminin

Andreea Arsine şi Nicoleta Luncă sunt cele două reprezentante din echipa Faimoşilor, respectiv Războinicilor, care s-au calificat în marea finală Exatlon. S-au luptat pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Marea câștigătoare a fost Andreea, care a luat premiul cel mare, după 3-0 la general.

Cine este Andreea Arsine, câştigătoarea sezonului Exatlon, la feminin

Sezonul trei de la Exatlon a venit cu o surpriză de proporţii de la producătorii show-ului de la Kanal D. Dacă până acum exista un singur câştigător, odată cu noua stagiune s-a decis ca premiul de 50.000 de euro să se dubleze şi să existe două competiţii: una pentru fete şi alta pentru băieţi. Dacă la fete Andreea Arsine şi Nicoleta Luncă s-au duelat pentru marele premiu, la băieţi s-au calificat în ultimul act Ion Surdu, de la Faimoşi şi Gabriel Nedelcu de la Războinici.

Andreea Arsine a văzut în emisiunea de la Kanal D o mare provocare, un show în care aveai nevoie să fii apt atât din punct de vedere fizic, dar şi psihic. O competiţie în care să îţi doreşti să câştigi mai mult decât adversarul tău, dar în care să ştii şi cum să reacţionezi atunci când pierzi. Nu a fost cazul, însă, de această dată: „Exatlon chiar este pentru mine o provocare. E un pachet intreg, fizic si psihic.”

Nicoleta Luncă a pierdut fără drept de apel

Sunt obisnuita sa castig, nu am acceptat de-a lungul vietii mele locul II sau III, cumva cred ca am fost predestinatata sa castig, dar stiu sa si pierd, am invatat si asta”, povestea Andreea Arsine atunci când a intrat în concursul de la Kanal D. Andreea este o atletă desăvârşită şi a început să practice sport de la o vârstă fragedă, la doar 8 ani.
Nicoleta Luncă vine din judeţul Prahova şi povestea la începutul emisiunii de la Kanal D că pasiunea pentru sport a venit încă de când era foarte mică. De aceea, a practicat handbalul timp de 9 ani şi fotbal pentru alţi 3 ani. Pentru că sportul a avut un rol extrem de important în viaţa Nicoletei, aceasta a spus că a venit la Exatlonpentru a se autodepăşi şi a deveni mai puternică pe plan sportiv.