Radio Simplu

Gabriela Cristea, în rochie scurtă la trei luni de la naştere! Uite cum arată! Vedeta nu a slăbit cât şi-ar fi dorit!

Gabriela Cristea a născut, la jumătatea lunii martie, o fetiţă frumoasă şi sănătoasă. Vedeta a avut o sarcină relativ usoară, în luna a opta aceasta distrându-se, pe tocuri, la ziua prietenei ei, Adelina Pestriţu.

Ei bine, după ce a adus-o pe lume pe micuţa Thea Iris Selena, prezentatoarea tv a stat mai mult în intimitatea căminului ei, iar Tavi a mers singur la evenimente mondene. În ultimele săptămâni însă, protagonista noastră şi-a reluat viaţa socială, dar şi sesiunile de cumpărături care o relaxează.

Gabriela Cristea, în rochie scurtă la trei luni de la naştere! Vedeta este zâmbitoare şi extrem de relaxată!

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Gabriela la un supermarket celebru. Vedeta şi-a cumpărat sushi şi o băutură carbogazoasă arhicunoscută, varianta dietetică, apoi a plecat, zâmbitoare spre maşina personală.

Deşi nu a slăbit cât şi-ar fi dorit, prezentatoarea se simte foarte bine în pielea ei, aceasta purtând cu o atitudine de invidiat o rochie scurtă. Adeptă a stilului natural în timpul liber, vedeta s-a machiat foarte puţin şi, trebuie să spunem că, deşi nu era aranjată ca şi când ar fi coborât de pe catwalk, cum sunt alte femei celebre când merg la cumpărături, ne-a plăcut mult de Gabi Cristea. Emană energie pozitivă şi repetăm, pare extrem de relaxată