Radio Simplu

DE CE CRED FANII CĂ LADY GAGA ȘI BRADLEY COOPER FORMEAZĂ DEJA UN CUPLU. DECLARAȚIILE ARTISTEI

În urmă cu câteva zile, publicațiile internaționale au aruncat bomba! Celebul actor Bradley Cooper şi fotomodelul Irina Shayk și-au spus adio, după patru ani de relaţie.

Cei doi au decis oficial să pună capăt relaţiei şi să rezolve pe cale amiabilă. Detaliile custodiei fiicei lor Lea De Seine, care s-a născut în luna martie a anului 2017.

În acest moment, Lady Gaga se pare că ar sta la baza separării dintre cei doi. Nu mai e niciun secret că artista și Bradley Cooper au o chimie rar întâlnită pe platourile de filmare. Cei doi au fost în centrul atenției la Premiile Oscar 2019. Au interpretat împreună melodia ‘Shallow’ de pe coloana sonoră a filmului ‘A star is born’, unde cei doi sunt protagoniști.

Apropierea dintre cei doi și anunțul lui Lady Gaga că a pus capăt logodnei cu Christian Carino, la începutul anului. Au aprins imaginația fanilor, care cred că cei doi formează un cuplu încă din timpul filmărilor. Vestea că Bradley Cooper a pus punct relației cu mama fiicei sale, Irina Shayk, au alimentat și mai mult zvonurile.

Admiratorii celor doi cred că aceștia s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, dar au preferat să își țină relația ascunsă de ochii curioșilor. Anul trecut, actorul recunoștea că Irina Shayk a avut multă răbdare cu el, ținând cont cât de ocupat a fost cu filmările peliculei ‘A star is born’.

‘Îi mulţumesc Irinei pentru că m-a suportat pe mine în timp ce încercam să fac muzică, în beciul casei noastre, timp de un an’, declara Bradley Cooper.

Mai mult de atât, Lady Gaga a declarat: ‘Sunt un artist şi cred că eu şi Bradley ne-am făcut treaba bine. V-am păcălit pe toţi’, a spus Gaga.