Radio Simplu

Ce cadou i-a luat Anamaria Prodan fiicei sale, Sarah. Le-a arătat tuturor

Anamaria Prodan și-a răsfățat fiica cea mică cu ocazia absolvirii. Sarah a primit un bolid de lux de la mama sa.

Sarah, fiica cea mică a impresarei Anamaria prodan, este jucătoare de baschet în America. Zilele acestea, Sarah a absolvit cu succes școala, motiv de mare bucurie pentru vedetă.

Sarah a a absolvit IMG Academy, o şcoală pregătitoare din Florida, SUA, fondată în 2002 şi care de-a lungul timpului a lansat mai mulţi jucători ce au ajuns la nivel înalt în baschet, tenis, baseball sau fotbal.

Anamaria Prodan i-a făcut un super cadou fiicei sale. I-a luat o mașină de lux, de care tânăra a fost extrem de încântată.

Impresara a postat, pe o rețea de socializare, o fotografie și o înregistrar4e video cu mașina pe care i-a făcut-o cadou fetei sale mai mici.

Cadou de absolvire. Sarah”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

„Pentru că este incredibilă. Pentru că merită orice. pentru că mă face atât de mândră. Pentru că muncește din greu ca să fie numărul 1. Mândră de prințesa mea”, a adăugat impresara.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️❤️❤️#graduationgift @sarahh

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Anamaria Prodan, în vârstă de 46 de ani, este cunoscută publicului larg ca impresară și vedetă de televiziune. Este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț.