Radio Simplu

Horoscop 29 noiembrie, de Neti Sandu. Patru zodii isi schimba viata

Horoscop 28 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Afla ce se intampla cu zodia ta

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 BERBEC

Se poate să primiri o invitaţie în străinătate şi să vedeţi cum staţi întâi cu banii, după care vă hotărâţi câte zile vă permiteţi să plecaţi.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 TAUR

Poate găsiţi ceva de lucru în particular şi să fiţi încântaţi de acel surplus financiar care v-ar fi de mare ajutor, acum la sfârşit de an, să luaţi cadouri şi s-aveţi pentru mesele festive.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 GEMENI

Întâlnire cu cineva care o să vă asigure de toată dragostea de care e capabil omul, şi se poate consolida relaţia, vă puteţi gândi serios la căsătorie.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 RAC

O să strângeţi relaţiile cu rudele pentru că se-apropie nunta cuiva apropiat sau o să fiţi naşi de botez şi puneţi cu toţii umărul la pregătiri.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 LEU

Poate organizaţi o ieşire cu prietenii prin oraş, e rost de relaxare, şi cu puţin shopping, ca să mai uitaţi de stres, drept consolare, cumva.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 FECIOARĂ

O să vă asociati cu nişte oameni de calibrul vostru profesional şi o să aveţi rezultate dintre cele mai bune şi-o să luaţi şi bani pe măsură.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 BALANŢA

Bună comunicare cu anturajul şi la slujbă, la şcoală şi cu prietenii, o s-aveţi preocupări comune şi-ncununate de succes.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 SCORPION

Întrevedere importantă cu cineva care vă oferă o colaborare şi sunt şanse să vă lăsaţi antrenaţi în proiectul respectiv pentru că e genul vostru.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

O să tot primiţi invitaţii pe la diverse evenimente şi o să interacţionaţi cu oameni de valoare, vă faceţi prieteni noi şi va fi un câştig de imagine.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN

Se pare că vin banii pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să aveţi nişte sărbători fără restricţii financiare, şi cu un confort emoţional sporit.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

O să vă daţi întâlnire ca să faceţi puţin sport, poate mai aveţi şi chestiuni importante de discutat cu grupul, în vederea unor evenimente festive, a sărbătorilor, poate.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 PEŞTI

Aţi putea renegocia un contract şi să luaţi mai mulţi bani, să vă puneţi altfel în valoare, c-aveţi mai multe succese la activ, cu care vă puteţi lăuda.