Radio Simplu

Nelu Tătaru a izbucnit în lacrimi! A trăit o dramă teribilă. L-a marcat pe viață

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, trăiește o adevărată dramă. Acesta a făcut o dezvăluire teribilă la care absolut nimeni nu se aștepta. L-a marcat pe viață.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, nu s-a mai putut abține. A izbucnit în lacrimi într-o emisiune televizată. Omul care se luptă în linia I cu pandemia de coronavirus a făcut dezvăluiri sfâșietoare.

Nelu Tătaru a izbucnit în lacrimi

Nelu Tătaru ascunde un trecut extrem de dureros. Ministrul Sănătății a avut parte de o tinerețe foarte grea. Acesta a dezvăluit un moment zguduitor din viața sa.

Ministrul Sănătății a spus că și-a pierdut tatăl când avea doar 18 ani. Tatăl actualului ministru al Sănătății a murit când avea 43 de ani.

”Aveam 18 ani, tatăl meu avea 43… un frate de 17 ani, mama mea avea 42.” a dezvăluit ministrul, la Digi24.

Mama ministrului are 70 de ani și are mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care a fost foarte atentă în această perioadă: ”Sunt mândru de mama mea, respectă întru totul (recomandările). Și acum, când ne întâlnim, stă la distanță, nu lasă mască.”

Cât despre meseria aleasă, ministrul a spus că a urmat liceul sanitar la îndemnul tatălui său, care ar fi fost mândru de el astăzi.

Sursa foto INQUAM / Octav_Ganea