Radio Simplu

Îţi mai aduci aminte de William Levy? Cum arată actorul de telenovele la 39 de ani

William Levy se numără printre cei mai îndrăgiţi actori din telenovelele străine. Anii au trecut, dar actorul arată senzaţional la 39 de ani!

William Levy are împreună cu Elizabeth Gutierrez doi copii, Christopher şi Kailey, pe care îi iubeşte enorm. Chiar dacă actorul a fost implicat într-un scandal, după ce s-a speculat faptul că şi-ar fi înşelat soţia, el si Elizabeth par mai fericiţi ca niciodată.

Zvonurile au fost dezminţite, iar cei doi nu s-au lăsat afectaţi de ele.

Despre William s-a scris că i-a distrus căsnicia lui Jennifer Lopez cu Marc Anthony. Jennifer Lopez și William Levy (37 de ani) s-au cunoscut la filmările videoclipului I`m into you’. Cei doi au fost protagoniştii unor scene extrem de tandre, fapt pentru care Marc Anthony, cu care artista era căsătorit la acea vreme, a fost extrem de gelos.

În plus, se pare că J.Lo nu a rezistat la frumusețea fotomodelului cubanez și între ei s-a înfiripat o idilă. La acea vreme, în 2011, William tocmai anunța că divorțează de Elizabeth Gutierrez, cu care era căsătorit din 2003, iar ulterior și Jennifer a anunțat că divorțează de Marc Anthony, după o căsnicie de nouă ani.

Băiețelul îi seamănă leit

Însă, în cele din urmă, cubanezul s-a împăcat cu soția lui, Elizabeth Gutierrez, o cunoscută actrița mexicană. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au reușit să-și rezolve problemele pe care le aveau, și, în prezent, formează o familie superbă.

Levy pare că este, de fapt, un familist convins. El și Elizabeth au împreună doi copii, Christopher (12 ani) și o fetiță, Kailey (8 ani), care au moștenit trăsăturile frumoase ale părinților. În timp ce băiețelul este copia fidelă a tatălui său, fetița seamănă perfect cu mama ei, iar Levy este un tătic model, pentru care familia pare că este pe primul loc.

Drept dovadă, stau imaginile de pe contul lui de Instagram, unde apare alături de copiii lui. Ei merg împreună la evenimente și starul își face timp și să se joace cu ei și să participe împreună la diferite activități sportive.

După succesul înregistrat cu rolurile din telenovele, Levy a făcut un pas important în carieră sa și și-a făcut debutul în universul cinematografic de la Hollywood. Din 2014, actorul a apărut în diverse filme, iar în 2017 a apărut în Resident Evil: The Final Chapter.