Radio Simplu

Câte clase are Carmen de la Sălciua!

Carmen de la Sălciua, pe numele ei real Carmen Racolță, se bucură din plin de cariera ei de cântăreață de muzică populară, însă puțini știu câte sacrificii a făcut pentru a ajunge aici. Chiar Carmen a recunoscut că, pe vremea liceului, a fost atât de săracă încât a avut nevoie de ajutor pentru a absolvi.

Carmen de la Sălciua a învățat, între 2003 și 2007, la Liceul de Muzică și Arte Plastice din Alba Iulia. „Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveştile acelor artişti care au pornit de la practic nimic şi au ajuns la Totul! Cam aşa a fost şi la mine. Doar ca eu am visat atât de tare sa ajung cântăreaţa încât nimeni nu îmi putea lua visul asta… nu aveam o baza, nu aveam posibilităţi, dar aveam visul şi Credinţa! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma străduiam şi mă luptam să fiu printre cei mai buni”, spunea Carmen de la Sălciua, în urmă cu ceva vreme.

După ce a terminat liceul, Carmen de la Sălciua a început să cânte și să lucreze la cariera pentru care este atât de apreciată, astăzi. „După terminarea liceului mi-am găsit o formaţie de băieţi tineri cu care am început sa cant la nunţi, la petreceri.. A durat mult pana sa îmi construiesc acest nume, e greu, lumea e plină de compromisuri, dar eu sunt mândra ca nu am făcut nici un compromis şi am aşteptat cuminte ca Dumnezeu sa se ocupe de evoluţia mea! Asta s-a şi întâmplat, iar acum Carmen de la Salciua nu mai e o fata obişnuita, e un artist iubit de atâta lume. Minunea asta îi aparţine lui Dumnezeu şi ma bucur ca m-a ales sa port acest har al cântecului şi sa îl împărtăşesc cu toată lumea care mă iubeşte şi mă ascultă!”, a mai spus Carmen de la Sălciua.