Radio Simplu

Jean Paler ignoră sfaturile medicilor și joacă pe Litoral

Celebrul comic Jean Paler (64 de ani), care la începutul anului a văzut moartea cu ochii, din cauza gravelor probleme cardiace, se simte acum plin de energie, în urma tratamentelor, așa că a plecat pe Litoral. Jean Paler nu va fi simplu turist, ci va și juca pe scenele tuturor teatrelor de vară, din stațiuni.

Medicii i-au sugerat lui Jean Paler să stea acasă vara aceasta, dar el nu se poate ține departe de scenă, indiferent de consecințe. Actorul Jean Paler face haz de necaz. „Nu mă las de meserie, sunt încăpățânat. Nu mor caii când vor câinii”, ne-a spus Jean Paler.

Jean Paler are probleme cu inima și poartă defibrilator
Jean Paler a trecut prin mari emoții anul acesta din cauza problemelor cardiace, dar acum se simte mai bine, după ce medicii Spitalulului Fundeni din Capitală i-au montat la inimă un defibrilator (n.r. dispozitiv medical electronic care monitorizează ritmul inimii). În momentul în care detectează un ritm cardiac anormal, defibrilatorul descarcă energie la nivelul mușchiului inimii. Jean Paler A ignorat însă sfaturile doctorilor și a plecat pe Litoral: „Medicii care mi-au montat defibrilatorul mi-au spus să stau acasă, deoarece inima mea mai funcționează doar 30% și să o las moale cu meseria de actor. Dar sunt încăpățânat, zic ca ei și fac ca mine, așa că deja mă aflu la mare, unde voi juca în toate stațiunile de pe Litoral. Am pastilele de inimă la mine, trebuie să le iau toată viața. Fanii mă vor vedea în spectacolele care se joacă pe scena teatrele de vară din Eforie Nord, Eforie Sud, Olimp, Saturn și Costinești, cu începere de la orele 19.30. Ei sunt energia mea, aplauzele lor sunt balsamul meu, chiar dacă m-am îmbolnăvit de inimă din cauza emoțiilor. Nu mor eu așa ușor, că doar nu mor caii când vor câinii”, ne-a declarat Jean Paler, cu umor.

Jean Paler are stenturi după infarctul de acum șase ani
Jean Paler și-a schimbat și look-ul după ce s-a externat. „Mi-am lăsat barbă și mustață și îmi țin părul strâns în coadă, acum semăn cu un călugăr”, a mai spus Jean Paler care de peste zece ani locuiește în Sinaia. Jean Paler a mai văzut moartea cu ochii și acum șase ani, când a suferit un infarct. Ca să-i salveze viața, medicii i-au montat la inimă stenturi (n.r. dispozitive medicale care ajută la corecta circulație a sângelului).