Radio Simplu

VIDEO! Brigitte l-a facut praf pe Pastrama in luna de miere! El voia sa se dea mare cu o sampanie de lux! „Lasa paharul din mana ca tu esti copil al lui Dumnezeu!”

Cei doi au o relatie foarte tensionata in care de cele mai multe ori Florin este cel care lasa de la el pentru ca lucrurile sa se termine cu bine.

Brigitte l-a facut praf pe Pastrama in luna de miere! Brigitte Pastrama si Florin au renuntat sa mai mearga in luna de miere in Dubai si Maldive asa cum si-au propus si au ajuns la Saint Tropez.

Cei doi proaspat insuratei au ajuns in urma cu ceva timp pe Coasta de Azur si petrec cateva zile impreuna cu sora cu sora lui Brigitte, Cristina Szeifert si iubitul ei multimilionar. Si cum Brigittei i-a placut foarte mult casa cu piscina unde locuieste sora ei si iubitul sau a facut un live pe Facebook ca sa vada toata lumea in ce opulenta si in ce lux isi petrec ei luna de miere, doar ca din filmulet a iesit foarte prost Florin Pastrama. Pe toata durata filmarii el a tot incercat sa bea un pahar de sampanie Dom Perignon dar nu a fost lasat deloc de Brigitte. Asa cum era de asteptat relatia lor s-a transformat in ceea ce era in ferma, acolo unde el era efectiv „catelusul” ei.

„Lasa prostia! Lasa paharul din mana ca tu esti si copil al lui Dumnezeu. Nu bea ca tu conduci. Nu sunt ale tale, da? Nu e ok. Ia lasa tu paharul ala ca n-ai ce sa stai tu ca un copil al lui Dumnezeu cu pahar d-ala. Nu mai conduci, gata! Nu ti-e rusine? Ai zis ca sunt bolnava? Vezi ca te trimit acasa! Cred ca te-au platit astia de la sampanie sa le faci reclama.” l-a apostrofat in mai multe randuri Brigitte pe Florin care isi dorea sa se simta bine in luna de miere.