Radio Simplu

Ce se întâmplă cu fetița Vulpiței și a lui Viorel, rămasă la Blăgești. Cei doi au devenit vedete și s-au mutat la București

Vulpița și Viorel au devenit rapid personaje celebre în România, după ce au apărut la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1. Cei doi pare însă că au uitat că au împreună o fetiță de doar doi anișor, care le duce dorul. Se face aproape o jumătate de an de când Veronica și Viorel au plecat din Bălgești au venit în Capitală.

Maria, fetița celor doi, are doar doi anișor și a rămas în grija bunicilor paterni, care încearcă să suplinească rolul părinților, însă fără succes. Deși îi oferă fetiței tot ce are nevoie, lipsa unor părinți nu poate fi înlocuită cu niciun lucru material.

„Fetița plânge toată ziua, vrea să își vadă mama.”
Mai mult, potrivit wowbiz.ro, un cunoscut de-al familie spune că fetița plânge toată ziua de dorul mamei sale. Deși vorbesc la telefon, Maria nu se joacă cu ceilalți copii și este tristă.

„Fetița plânge toată ziua, vrea să își vadă mama. Cere telefonul, se uită pe Youtube la emisiune, nu înțelege ce se petrece și plânge. Abia mai mănâncă, nu se mai joacă cu ceilalți copii, e un dezastru total în casă.

Maria vorbește câteva minute pe zi cu mama ei la telefon și nu înțelege de ce nu se întoarce Veronica acasă, de ce preferă să stea departe de ea, se simte părăsită”.

Cei doi soți nu au fost acasă nici de Paște. Vulpița a spus, plângând, că și-ar dori să aibă fetița cu ea la București.

„Să avem un Paște foarte fericit și dorința mea să am fetița lângă mine”, a spus Veronica, în cadrul unei emisiuni televizate.

Vulpița și Viorel locuiesc într-un apartament din București, iar viața li s-a schimbat dramatic de când au apărut la televizor.

În Vaslui, cei doi trăiau din alocația copilului, iar acum fac mii de euro din aparițiile tv.

Mai mult, Vulpița s-a îmbogățit și de pe urma melodiilor lansate pe Youtube, care au avut un succes răsunător.

Pentru o singură ediție la Acces Direct, Vulpița primește 100 de euro, iar până acum a fost prezentă de cel puțin 80 de ori. Veronica a reușit să strângă cateva mii de euro în doar câteva luni.

Sursa: Wowbiz