Radio Simplu

RÂZI CU LACRIMI! CE REPLICI SAVUROASE AU AVUT CÂȚIVA ROMI ÎN AUTOBUZ, PRINȘI FĂRĂ MASCĂ DE PROTECȚIE

În Constanța, călătorii dintr-un autobuz au fost astăzi martorii unui episod șocant. Doi tineri de etnie romă au urcat în mijlocul de transport în comun fără mască de protecție și s-au pus pe petrecut, fără ca măcar să le pese de ceilalți călători, care îi priveau extrem de speriați.

Doi tineri de etnie romă au făcut spectacol într-un autobuz din Constanța, după ce au urcat în mijlocul de transport fără mască de protecție.

Nu le-a păsat deloc de ceilalți călători care se tot fereau de ei, au fredonat câteva manele, au dansat și au făcut haz de necaz de faptul că nu purtau mască și au început să ironizeze situația în care ne aflăm, în context epidemiologic. Mai mult, au oferit câteva replici savuroase prin intermediul cărora și-au justiticat decizia de a nu se conforma regulilor impuse de autorități și de a nu purta mască.

„Huăăăă, lupii, au început arestările băăăă! Poliţia, băgaţi toţi proxeneţii la puşcărie! Venim peste voi în Poarta 6, la Gară, peste tot. Nu purtăm mască să ne cunoască lumea. E mai bine să ne cunoască de nebuni decât să ne ştie că venim şi le dăm cu pumnul în faţă” au spus tinerii de etnie romă, în autobuz.

Ce spun călătorii din autobuz, atunci când sunt întrebați de ce nu poartă mască de protecție
Călătorii din mijloacele de transport în comun au reacții extrem de virulente atunci când sunt întrebați de ce anume nu poartă mască de protecție. Unii dintre ei invocă motive medicale, în timp ce alții vorbesc foarte urât și punctează, fără niciun fel de jenă, faptul că nu vor să o poarte și cu asta basta.

În metrou, reporterii dcnews.ro au găsit mai mulți călători care nu purtau masca de protecție și s-au grăbit să-i întrebe de ce anume nu respectă normele impuse de autorități, în context epidemiologic.

Mulți dintre aceștia vorbesc despre motive medicale, dar alții recunosc, cu nonșalanță, faptul că nu vor să poarte masca pentru că nu cred în virus și nu vor să facă acest lucru sub nicio formă.

„De ce nu purtați mască?

– Că nu vreau! Dar ai dreptul să mă filmezi?

Bă, minoritaro, ai tupeu în tine de nu te vezi… Ești si obraznică pe deasupra!

– Nu pot să respir, am rinită alergică, a spus o altă femeie.

– Și eu am rinită alergică, știu ce înseamnă și ambrozia, nu aveți niciun document edificator la dumneavoastră că nu purtați mască din cauza rinitei alergice, stimată doamnă „alergică”. Sunteți singura din acest vagon care nu poartă mască, îi spune călătorul.

– Cum trebuie, nu se poartă așa masca! insistă călătorul.

– Mai mult nu pot

– Atunci coborâți și mergeți cu taxiul sau pe jos!

– Asta nu hotărâți dumneavoastră!” sunt câteva dintre replicile pe care le oferă călătorii, în mijloacele de transport în comun, atunci când sunt întrebați de ce anume nu poartă mască de protecție.