Radio Simplu

DJ Wanda a devenit doamna Katavich! Primele declaraţii după cele două nunţi cu tematici diferite

DJ Wanda s-a căsătorit luni în Londra cu Karl Katavich în cadrul unei ceremonii discrete organizată într-un cadru select, la unul din cele mai exclusiviste hoteluri din capitala Marii Britanii.

Îndrăgita vedetă și soțul ei, Karl, a spus Da în fața ofițerului Stării Civile și a celor peste 40 de invitați, devenind astfel Wanda Katavich.

Pe acordurile piesei “It’s that alright”, a lui Lady Gaga, DJ Wanda a fost condusă la altar de cel mai bun prieten al său, iar domnișoare de onoare au fost Paula Chirilă, Adina Buzatu, Merande van Amersfoort (cunoscută drept sosia celebrei Amy Winehouse) și Josephine Hus. Cavaleri de onoare au fost Avi Lasarow, cel mai bun prieten al mirilor, și Rhys Clarke, fratele lui Karl.

Emoționați și cu lacrimi în ochi de fericire, Wanda și Karl și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de neuitat. În fața invitaților, mirii au oferit și primul dans, pe acordurile piesei “Just a perfect day”, interpretată de Lou Red.

Ceremonia a fost urmată de o ședință foto inedită pe străzile animate ale Londrei, orașul în care mirii locuiesc de un an de zile. Într-o ploaie de confetti și aplauze, mirii a părăsit apoi locația într-o mașină clasică britanică, îndreptându-se spre localul unde avea să aibă loc petrecerea.

După nunta Royal de la hotelul exclusivist, a urmat nunta cu tematica Rock, într-un pub pitoresc dintr-un cartier exclusivit din Londra. Acolo Wanda și-a făcut apariția într-o nouă vestimentație. De această dată vedeta a purtat o rochie fucsia, ciocate argintii și pălărie neagră. Invitații au petrecut câteva ore de neuitat și au asistat la o serie de momente surpriză, printre care și un inedit recital al sosiei lui Amy Winehouse, Merande van Amersfoort, dar și o serie de duete cântate de Wanda alături de domnișoarele de onoare.

“A fost cea mai importantă zi din viața noastră. A fost exact așa cum am visat amândoi, înconjurați de familie, de cei mai apropiați prieteni. Acum când ne uităm la inelele de căsătorie, pur și simplu suntem copleșiti de însemnătatea lor, de faptul că ne-am angajat să fim împreună o viață întreagă și avem lacrimi în ochi și suntem foarte emoționați. L-am ales pe Karl să îmi fie bărbatul care îmi va fi alături toată viața. Am ales familia lui, iar el m-a ales pe mine să îi fiu alături. Suntem foarte îndrăgostiți, foarte fericiți”, declară DJ Wanda.

DJ Wanda și omul de afaceri australian Karl Katavich trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an.