Radio Simplu

Eu ma ocup cu taximetria, chiar daca sunt femeie. Intr-o zi, am luat o clienta de la aeroport. A zis ca a venit in vizita la iubitul ei. Dar cand mi-a dat adresa, am crezut ca mor. Am sperat sa fie coincidenta, dar…

Breanna Alexis, o taximetristă din Florida, și-a dat seama că iubitul ei o înșală după ce o tânără i-a cerut să fie dusă la adresa la care locuia bărbatul.

Tânăra în vârstă de 24 de ani tocmai își condusese iubitul la aeroport, crezânnd că pleacă la New York pentru a-și vizita mama bolnavă, când următoarea clientă i-a cerut să fie dusă la o adresă familiară. Și-a dat seama că o duce pe femeia cu care iubitul o înșela către apartamentul acestuia.

„Nu îmi venea să cred ochilor ce văd. Într-un fel mă făcea să mă simt slabă și nu voiam să mai lupt. Pentru ce să mai continui să lupt pentru cineva care după ani de zile petrecuți împreună m-a trădat cu prima ocazie”, a povestit Breanna pe o rețea de socializare.

La început, tânăra spune că nu a avut nicio idee că iubitul ei nu ar fi mers să își viziteze mama bolnavă.

„Mi-a părut rău pentru el înțelegând că nu este o situație ușoară, iar cu o noapte înainte l-am întrebat dacă este în regulă. L-am întrebat, de asemenea, dacă vrea să merg cu el”, a continuat ea.

Brenna nu a avut nicio suspiciune în momentul în care acea fată s-a urcat în mașina ei, explicând: „Vă vine să credeți sau nu, arăta bine. Nu pot să spun despre ea că era urâtă doar pentru că am împărțit același bărbat. Când cineva urcă în mașina ta, te rogi să nu fie vreun nebun, iar ea nu era. I-am povestit de prietenul meu, iar ea mi-a povestit mie despre al ei și, de asemenea, i-am oferit câteva informații despre oraș”.

Șoferița a crezut că este o simplă coincidență că fata merge la aceeași clădire în care locuiește și iubitul ei. Dar când și-a dat seama ce se întâmplă de fapt, a fost îngrozită: „Inima a început să îmi bată cu putere și, fără sî gândesc, am țipat: . Când vezi că persoana cu care voiai să îți petreci tot restul vieții te-a trădat nu te cândești, ci reacționezi”.

Șocată că a condus-o pe amanta iubitului ei către locuința acestuia, Breanna a reacționat cu furie: „M-am dus la el ca să îl lovesc. A fugit, dar nu a putut ajunge la ușă atât de repede. Am țipat: . Putea auzi durerea și disperarea din glasul meu. El mă ținea de mâini, apoi ea a venit spre mine și m-a lovit. El o proteja, iar eu încercam să mă protejez de amândoi”.

Îndurerată, Brenna s-a urcat într-un final în mașina ei, unde încă mai era și bagajul celeilalte femei.
„Nu am avut niciodată intenția să îmi vărs nervii pe ea, era o victimă la fel ca mine, dar atunci când cineva mă lovește, reacționez. Ea nu are nicio vină pentru ceea ce s-a întâmplat – ea nu ne știa povestea și probabil că și-a dat seama abia apoi că avem același iubit”, a mai povestit șoferița.

Acum, Brenna intenționează să îi returneze bagajul celeilalte femei și chiar dacă suferă de pe urma trădării iubitului, spune că se simte norocoasă că a aflat la timp că toată relația ei a fost doar o minciună…