Radio Simplu

Cel mai greu test de inteligenţă! Cât de deştept eşti?

Azi îţi propunem spre rezolvare un test de inteligenţă pe care dacă reuşeşti să îl rezolvi, înseamnă că ai un coeficient de inteligenţă ridicat şi, cu singuranţă, o minte ageră.
Îţi propunem un test care ar trebui rezolvat în mai puţin de cinci minute. Uită-te la imagine. Există o logică pe care ar trebui să o intuieşti. Ce număr urmează?

Acesta este un test de inteligenţă şi ar trebui să îţi dai seama care este răspunsul corect, analizând imaginea atent. Oamenii care practică des astfel de jocuri ale minţii pot găsi imediat soluţia. Dacă tu întâmpini probleme, este clar că nu obişnuieşti să îţi antrenezi creierul cu astfel de teste.

Ar trebui să faci mai des teste de logică şi de inteligenţă, în cazul în care nu ai găsit răspunsul corect, deşi ai analizat imaginea cu mare atenţie. Soluţia o găseşti mai jos.
Este simplu de rezolvat acest test. Fiecare cifră reprezintă de fapt numărul intersecţiilor dintre liniile verticale şi cele orizontale, în fiecare desen. În ultimul desen sunt patru intersecţii, deci cifra lipsă este patru.