Radio Simplu

Vor urma doi ani de lectii dure si schimbari majore pentru toate zodiile

Saturn, Marele Invatator, numit in astrologie si Marele Malefic, din cauza lectiilor dure la care supune zodiile, a intrat in semnul Capricornului, iar acest aspect va dura doi ani, pana in 2020.

Tranzitul lent al lui Saturn prin semnul Capricornului va influenta toate zodiile, in functie de sectorul pe care se formeaza aspectul, insa, chiar daca vine cu lectii grele si ne obliga sa le invatam, nu trebuie privit ca pe un aspect negativ.

Acest tranzit ne poate fi de ajutor in evolutie si in vindecarea karmei, fiind considerat Lordul Karmei. Vor urma doi ani de provocari, de incercari, de teste si de schimbari imposibil de evitat. Iata cum influenteaza zodiile tranzitul lui Saturn prin semnul Capricornului!

Berbec

Acestia vor fi nevoiti sa-si fixeze obiective clare si sa le respecte, vor fi fortati de imprejurari sa devina responsabili si determinati, iar toate acestea vor favoriza o pozitie de durata si construirea unei cariere solide.

Taur

Saturn in Capricorn tranziteaza casa calatoriilor, a relatiei cu strainatatea, a studiilor, a spiritualitatii, a filosofiei si conceptiilor de viata.

Nativii Taur vor avea o perioada de 2 ani in care toate aceste domenii vor fi mult incercate si vor avea parte de trairi menite sa le schimbe sau sa le amplifice trairile si actiunile legate de aceste sectoare.

Cei nascuti sub acest semn zodiacal vor fi surprinsi sa simta pe pielea lor cum lucrurile iau o alta intorsatura, nu neaparat negativa.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni va urma o perioada de 2 ani in care Saturn ii forteaza sa devina intelepti si responsabili la capitolul bani.

Cei nascuti sub acest semn sunt, de obicei, cheltuitori, insa de acum vor deveni mult mai rationali in cheltuirea banilor si vor invata sa-si construiasca o situatie financiara durabila.

Rac

Tranzitul lui Saturn prin Capricorn va influenta nativii Rac in toate aspectele legate de casa mariajului si a parteneriatelor.

Timp de 2 ani, persoanele nascute in zodia Rac vor fi incercate in aceste directii si li se va cere munca, truda si rabdare in atingerea obiectivelor.

Daca vor invata lectiile si isi vor fixa niste obiective clare, nativii Rac vor razbi si la finalul perioadei vor puncta o casatorie trainica si parteneriate de lunga durata.

Leu

Intrarea lui Saturn in semnul Capricorn va afecta sectorul profesional si cel al sanatatii, iar nativii Leu vor avea la dispozitie 2 ani sa devina responsabili in aceste doua directii.

Saturn le cere mai multa implicare la locul de munca, dar si sa puna un pret mai mare pe sanatate. Daca pana acum au neglijat aceste aspecte, este momentul sa-si dea interesul pentru consolidarea carierei si pentru imbunatatirea starii de sanatate.

Fecioara

Tranzitul lui Saturn in Capricorn prin semnul Fecioara va influenta casa iubirii, a copiilor, a aventurii si a creativitatii, prin urmare acesti nativi vor fi determinati astral sa invete sa fie mai diplomati in relatia cu partenerul si cu copiii, vor primi lectii in acest sens de natura sa aduca schimbari radicale.

Ispitele nu vor intarzia sa apare si relatia poate fi pusa intens la incercare. De asemenea, li se cere responsabilitate in activitatile artistice pe care le intreprind si vor observa ca la finalul acestei perioade de 2 ani, vor culege si roadele.

Balanta

Intrarea lui Saturn in semnul Capricorn va afecta sectorul familiei si al locuintei, in cazul nativilor Balanta. Lectiile lui Saturn vor fi strict legate de aceste doua directii si marele test se va da in casa si in relatia cu membrii familiei.

Pentru a nu afecta relatiile cu cei dragi, Saturn cere diplomatie, rabdare, intelepciune si responsabilitate, iar la finalul celor 2 ani va oferi si rasplata.

Scorpion

Pentru nativii Scorpion se pregatesc lectii dure, acestia fiind nevoiti sa invete sa comunice cu cei din jurul lor si sa-si dea ocazia sa afle lucruri noi, sa-si dea libertatea de a evolua prin cunoastere.

Sagetator

Tranzitul prin Capricorn al planetei Saturn va afecta sectorul financiar al nativilor Sagetator si-i va obliga sa devina responsabili in cheltuirea banilor si mult mai determinati in obtinerea veniturilor pe termen lung.

Trebuie ca in acesti ani sa invete sa-si fixeze obiective clare si demne si sa lupte pentru o pozitie sociala mai buna.

Capricorn

Nativii Capricorn vor fi influentati de tranzitul lui Saturn prin semnul lor, in planul personalitatii, iar acest aspect ii va pune la munca multa cu ei insisi, lectiile vor fi grele, iar testele finale vor fi menite sa demonstreze ca intr-adevar au invatat ceva din experientele traite.

Autoanaliza este necesara, nativii Capricorn trebuind sa devina mult mai responsabili cu tot ce tine in mod direct de ei.

Au la dispozitie 2 ani sa se schimbe, sa se recalibreze energetic si sa se reechilibreze psihic, sa-si imbunatateasca atitudinea fata de viata si sa invete sa nu mai fie delasatori si sa-si atinga obiectivele propuse anterior.

Varsator

Nativii Varsator vor fi afectati de tranzitul lui Saturn prin Capricorn in sectorul izolarii, al introspectiei si al meditatiei, dar si in sectorul sanatatii.

Timp de 2 ani, cei nascuti sub semnul Varsatorului vor fi pusi la grele incercari pe aceste, insa vor invata sa lucreze si sa se descurce singuri si sa se bazeze pe propriile forte.

Vor trebui sa acorde o reala importanta sanatatii si tuturor aspectelor care tin de sectorul medical.

Pesti

Intrarea planetei Saturn in semnul Capricornului va tranzita lent casa proiectelor si a planurilor pe termen lung a nativilor Pesti.

Dupa ce in ultimii trei ani Saturn le-a testat rabdarea in tot ceea ce tinea de sfera profesionala, Marele Invatator le va testa acum, pentru inca 2 ani, calitatile de prieten si le va cere responsabilitate in tot ceea ce doresc sa intreprinda in viitor.

Cei nascuti in zodia Pesti trebuie sa-si fixeze obiective clare si sa aiba rabdare pentru a putea culege, ulterior, roadele.