Radio Simplu

Prietenul lui Gheorghe Dincă, primele declaraţii după audieri: „Mă suna când avea treabă cu mine”

Prietenul lui Gheorghe Dincă a oferit primele declaraţii, după aproximativ trei ore de audieri! Bărbatul susţine că miercuri seara, criminalul din Caracal l-a sunat de trei ori, dar nu a răspuns deoarece credea că îl cheamă la… şpriţ.

Întrebat de reporteri ce s-a întâmplat la audieri, vecinul lui Gheorghe Dincă a declarat că nu a primit niciun telefon de la inculpat, aşa cum s-a spus. De asemenea, acesta a precizat că a văzut-o pe soţia lui Dincă în urmă cu o lună jumătate.

„Da, am fost (n.r. la el în curte). Nu a sunat după telefonul meu. Ce telefon să primesc de la el? M-a sunat de 3 ori (n.r. miercuri seară, dar nu i-a răspuns). Am zis că mă cheamă la un şpriţ. Mă suna când avea treabă cu mine”, a spus prietenul lui Gheorghe Dincă.

„Eu n-am primit niciun telefon de la Gheorghe Dincă. Ce s-a întâmplat când am fost la el în curte (n.r. i-a interesat pe procurori). Mergeam la 3-4 zile, eram prieteni, vecini. Acum o lună jumătate am văzut-o pe soţia lui Dincă.”, a mai adăugat acesta, după audieri.