Radio Simplu

Ce trebuie să știi despre arhangheli și cum să le ceri ajutorul

Numele tuturor arhanghelilor se termină cu particula “EL” sau “IL”, care înseamnă “al lui Dumnezeu”, “de la Dumnezeu”, iar prima parte a numelui arhangelului are înțelesul “specializarii” sale. Arhanghelii au capacitatea de a fi în mai multe locuri în același timp, deci nu ar trebui să ai senzația că ei au altceva mai bun de făcut decât să te asculte pe ține.

Lista arhanghelilor este destul de lungă, însă îi prezentăm în continuare pe cei mai reprezentativi dintre ei. Află cum să le ceri ajutorul, și ține cont de faptul că arhanghelii nu interferează cu karma fiecăruia.

Arhanghelul Mihail
Numele lui înseamnă “cel care este asemenea lui Dumnezeu” sau “cel care seamănă cu Dumnezeu”. Arhanghelul Mihail este primul înger creat de Dumnezeu, liderul Arhanghelilor și responsabil cu protecția, curajul, puterea, adevărul și integritatea. El ne eliberează de îndoială și teamă, ne apăra și înlătura orice influența negativă.

Scopul său este de a eliberă pământul și locuitorii lui de toxinele asociate fricii. Mihail are o sabie în flăcări pe care o folosește pentru a eliberă oamenii de Satana și alte entități negative. Atunci când este prin preajmă vei vedea flash-uri de lumina strălucitoare albastră sau purpurie.

Îi poți cere ajutorul atunci când te simți slab, lipsit de motivație și dedicație, când ai nevoie de curaj, de ghidare, de energie și vitalitate. Arhanghelul Mihail te ajută să îți ridici stimă și valoarea de șine. Despre arhanghelul Mihail se spune că l-a înfrânt pe îngerul decăzut – Satana. Arhanghelul Mihail este patronul spiritual al Poliției.

Pe arhanghelul Mihail îl puteți chemă în ajutor atunci când aveți nevoie de curaj pentru a va schimbă cariera, când vreți să începeți propria afacere sau să va descoperiți misiunea divină. Arhanghelul Mihail va ajută și în cazul în care aveți probleme de ordin tehnic sau electric cu aparatură, computerele și chiar automobilele.

De asemenea, arhanghelul Mihail este de ajutor atunci când va confruntați cu o dependența, suferiți de o boală degenerativa sau terminala sau aveți coșmaruri.

Arhanghelul Rafael/Rafail
Numele lui înseamnă “cel care vindecă cu puterea lui Dumnezeu”, “Vindecatorul lui Dumnezeu” sau “Vindecatorul divin”. Arhangelul Rafael are puterea de a vindecă atât oamenii, cât și animalele. Se crede despre el că a fost unul dintre cei trei arhangheli care l-au vizitat pe patriarhul Avram. Deoarece l-a însoțit pe Tobias în călătoria sa, Rafael este considerat sfântul patron al călătorilor.

Cere-i ajutorul dacă vrei să te protejeze pe ține și bagajele tale în timpul călătoriei. Rolul sau principal este, totuși, cel de a vindecă și de a-i sprjini pe vindecători. Atunci când este prin preajmă vei vedea flash-uri de lumina strălucitoare verde. De multe ori, arhanghelul Rafael conlucrează cu Mihail pentru a eliberă suferindul de energii joase captate din diverse locuri de la diferite persoane.

Arhanghelul Rafael te ajută în cazul în care ai pierdut un animal de casă, vrei să reduci sau să elimini o dependența, dacă te simți lipsit de credința și nu mai ești pe drumul spiritualității.

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.