Radio Simplu

Milla Jovovich este însărcinată cu al treilea copil la 43 de ani! Actriței nu-i vine să creadă, după ce suferise recent un avort

Bucurie mare pentru Milla Jovovich. Actrița a anunțat că este însărcinată în 13 săptămâni și că va aduce pe lume a treia sa fetiță. Fericirea este cu atât mai mare cu cât Milla a trecut recent printr-o experiență traumatizantă, după ce a pierdut o sarcină.

Milla Jovovich și-a luat prin surprindere fanii, postând pe Instagram o imagine cu ea…însărcinată! Vedeta în vârstă de 43 de ani prezintă o burtică destul de voluminoasă pentru cele 13 săptămâni de sarcină, bucurie pe care până acum a ținut-o secretă pentru a se proteja. Actrița care a pierdut o sarcină în trecut, eveniment despre care nu a știut nimeni, a vrut să se asigure că totul este în regulă înainte de a face anunțul, mai ales că din postare lasă de înțeles că demersul a fost unul complicat și riscant pentru vârsta ei.

Milla Jovovich, însărcinată cu a treia fetiță la 43 de ani
„După ce am aflat că sunt însărcinată în urmă cu 13 săptămâni, am avut sentimente amestecate, ceva între fericire și teroare. Din cauza vârstei mele și a faptului că am pierdut ultima sarcină am încercat să nu mă atașez de acest posibil bebeluș prea repede. Nu a fost deloc plăcută ultima perioadă, în ultimele luni eu și familia mea am trăit ca pe ace așteptând rezultatele testelor și am stat mai mult prin cabinetele medicilor’, a anunțat actrița pe rețeaua de socializare.

Actrița este căsătorită cu regizorul Paul W.S. Anderson, cu care mai are două fetițe: Ever, în vârstă de 11 ani, și Dashiel, de 4 ani.