Radio Simplu

Smiley și Gina Pistol, apariție-șoc! Prima imagine în calitate de cuplu! Au venit de mână la ziua lui Mario Fresh

Poate că nu există în tot showbizul nostru relație mai discretă ca cea dintre Smiley și Gina Pistol. Celebrul cuplu a avut aseară o apariție-șoc la ziua lui Mario Fresh, luând prin surprindere pe toată lumea. Cei doi au venit de mână, marcând astfel prima apariție publică oficială în ipostaze tandre.

Deși Smiley și Gina Pistol sunt împreună de circa trei ani, în mod ciudat, dar deloc surprinzător, nu s-au afișat în calitate de cuplu și niciunul nu a vorbit public despre povestea lor de iubire. În afară de câteva instantanee surprinse de paparazzi când aceștia plecau împreună în vacanță sau de fotografii răzlețe ce dovedesc doar că cei doi au frecventat aceleași locuri în același timp, alte dovezi ale poveștii de dragoste dintre ei doi nu există…

Prin urmare, apariția celor doi de mână la ziua lui Mario Fresh a fost cu atât mai neașteptată. Prima fotografie oficială de cuplu a celor doi a fost surprinsă de Click!, când cei doi soseau la petrecere, neștiind că sunt fotografiați.

Smiley recunoaște că Gina este femeia ideală

Chiar dacă nu au făcut declarații directe despre relația lor, atât Smiley și Gina au lăsat să se înțeleagă, în interviurile acordate în tot acest timp, că sunt fericiți unul cu celălalt.

„Cred că femeia cu care sunt e cea ideală’ a răspuns Smiley, într-un interviu acordat recent, când a fost întrebat despre femeia ideală.

La rândul său, Gina recunoaște că nu este genul de ‘fetiță’ care se visează mireasă încă din copilărie. Pentru ea, căsătoria nu este, totuși, o prioritate, însă recunoaște că se vede în postura de mămică.

„Nu am fost niciodată genul de fetiţă care se visează mireasă de mică… Dacă este să se întâmple, nu fug. Nu este o prioritate pentru mine. Da. Aş fi o mamă foarte bună. Eu l-am crescut pe fratele meu, fiind mai mic decât mine cu 5 ani… I-am crecut şi pe foştii mei.