Radio Simplu

Zodia pedepsită de soartă: ea nu cunoaște fericirea!

In timp ce unii par a fi prieteni cu norocul și fericirea, alții dau mereu nas în nas cu dezamăgirea. Într-adevăr, se spune că soarta ți-o faci singur, dar este imposibil să nu te gândești de ce ție pur și simplu ți se întâmplă anumite lucruri rele. Ei bine, astrologii ne mărturisesc că tot astrele își bagă coada și aici. Spre exemplu, există o zodie care este pedepsită de soartă într-un mod crunt.

Află dacă ești născută sub semnul astrologic al necazurilor și al suferinței!
Zodia pe care soarta o pedepsește aspru
Destinul îi presară multe necazuri, lacrimi și dezamăgiri în cale acestei zodii. Norocul nu prea îi surâde în viață, iar atunci când o face, îi vine greu să creadă că i se poate întâmpla ceva frumos, astfel că nici măcar nu este în stare să reacționeze în vreun fel. Șansa trece pe lângă ea și nu promite că se va mai întoarce prea curând.

Vrei să afli care este zodia pe care soarta o supune multor încercări? Ei bine, cea mai chinuită zodie de către soartă este Pești. Nativii primesc lovituri care ar trebui să îi întărească, dar, din păcate, ei nu învață nimic din aceste lecții. Mai mult de atât, nu este de ajuns că sunt pedepsiți de destin, ci își mai fac și ei rău cu mâna lor. Chiar dacă întâlnesc persoane deosebite în jurul lor, unele care le-ar putea ajuta să treacă peste necazurile vieții, ei preferă să le îndepărteze. Din nefericire, realizează mult prea târziu ce comoară au pierdut.
Peștii sunt semnul care suferă cel mai mult din dragoste. Ei experimentează adevărate furtuni sentimentale în interior, astfel că nu este de mirare de ce reprezentanții sunt atât de bulversați uneori. Lor le ia mult timp pentru a se reface după o dezamăgire amoroasă. Nimeni nu suferă mai mult ca ei atunci când dau greș în dragoste, iar acest lucru se întâmplă destul de des. Peștii sunt sortiți să iubească mult, dar să nu aibă parte de dragostea și de relația la care visează și de care au nevoie ca de apă.

Nici pe plan profesional lucrurile nu merg mai bine pentru acești nativi. Sufletul lor se împarte mereu în două direcții. Nu știu dacă să aleagă între a face ceea ce îi pasionează ori ceea ce le aduce siguranță financiară. Le este atât de greu să se hotărască să facă o schimbare în viața lor, încât renunță la multe visuri. Soarta îi pedepsește și pentru oportunitățile de care nu au știut să profite, obligându-i să bea după aceea din cupa amară a dezamăgirii.

Toate provocările prin care trece această zodie de-a lungul vieții îi provoacă multe tulburări emoționale. Dezamăgirile cu care se confruntă îi pot afecta serios și starea de sănătate. Dacă nativii nu reușesc să se bucure de lucrurile simple din jurul lor și să se relaxeze, pot să aibă parte de o pedeapsă cruntă. Soarta s-ar putea să nu îi ierte și să îi testeze cu o afecțiune gravă. Doar cei mai puternici dintre nativi vor reuși să înfrângă încercările destinului.

Cu soarta nu este de glumit! Cu o mână poate să îți dea, dar poate și să îți ia cu două dacă nu apreciezi ceea ce ai și dacă nu lupți pentru visurile tale.