Radio Simplu

Primarul Obsedat

”Arată-mi p…te rog”. ”Te f…de te rup. Nu mă laud…am experință!” ”Te iau în toate pozițiile!” replicile nu fac parte dintr-un film porno, ci sunt frânturi dintr-o presupusă conversație a primarului comunii doljene Coțofenii din Față, Constantin Cârciumaru, pe care le-ar fi avut cu o doamnă, pe Whatsapp. Acestea au ajuns pe masa prefectului, care le-a trimis la poliție, femeia considerându-se hărțuită

VEZI TOT DIALOGUL MAI JOS

În mod normal, o astfel de știre, cu un primar care violează limba română și trimite mesaje deocheat, gen ”Casanova”, doamnelor din localitate, nu poate apărea nicăieri. Însă presupusa conversație dintre edilul comunei Coțofenii din Față, Constantin Cârciumaru, și o femeie, purtată pe Whatsapp, e mult prea interesantă pentru a fi ignorată. E un amestec de Ion Creangă, Tristan Tzara și Păstorel Teodoreanu, împletit cu Times New Roman.
Concret, nea Costică, tras la maieu de camuflaj, dialoghează cu o femeie, căreia îi face avansuri. În conversațiile deocheate se laudă cu a sa potență sexuală, trimite tot felul de poze, iar într-una dintre ele apare cu penisul băgat într-un…castron cu ciorbă!!! În cazul în care doamna ar fi acceptat să-i pice la pat, ar fi urmat un dezastru asemănător celui din ”Războiul Stelelor”, după spusele sale.

Toate aceste detalii au ajuns pe masa prefectului de Dolj și, de aici, mai departe, spre poliție, deoarece femeia se consideră hărțuită. Edilul din Coțofenii din Față, Constantin Cârciumaru, neagă conversațiile respective, spune că cineva îi vrea răul, dar admite că a mai purtat discuții cu diferite femei pe Facebook, însă niciodată nu le-ar fi atins pe acestea. Redăm, în continuare, discuțiile, cu tot cu pângărirea limbii române.

C.C: Ăla te-ar fi f… Era obsedat de tine. Un prost
Ea: Posibil
CC: Șantajist. Eşti şi bună
Ea: Dar a eşuat. Şi cu şantajul
CC: Prost
(….)
CC: Arata-mi p… te rog. Dă-l în măsa.
Ea: Aratamil tu primul
CC: Vorbim noi asta. Nu pot să se scoale aşa pe sec
Ea: Ieri s-a sculat doar că (indescifrabil) vb acum dc nu
CC: Vrea p… ta… ce să-ţi zic. Când te văd se face par
Ea: Waw. Mă sună sorămea. vb imediat
CC: Dacă urcau în maşină te f….
Ea: Chear aşa?
CC: De comun acord. Nu voil. Viol. Bine iubita mea… noapte bună. Nu vrei… nu mă supăr!!