Radio Simplu

Flavia Mihăşan, în costum de baie, la şapte săptămâni după ce a născut: ”Cea mai sexy mamă!”

Flavia Mihăşan, asistenta sexy de la ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu aproape două luni de zile, iar acum şi-a etalat trupul la plajă…şi pe reţelele de socializare.

Flavia Mihăşan nu s-a îngrăşat prea mult în timpul sarcinii şi i-a fost uşor să topească kilogramele în plus, motiv pentru care acum şi-a etalat trupul la plajă.

”M-am îngrăşat 10 kg în timpul sarcinii, am slăbit mâncând sănătos şi alaptând exclusiv aproape 8 kg. Mai am 2 kg până să ajung la greutatea dinaintea sarcinii şi gata 🙂 …asta pentru că mă întrebaţi cum am slăbit.”, a scris Flavia Mihăşan în dreptul imaginii în care apare în costum de baie.

Evident, imaginea inedită a stârnit reacţii din partea fanilor, care s-au arătat entuziasmaţi de felul în care arată vedeta: ”Cea mai sexy mamă!”, ”Arăţi minunat”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Flavia Mihăşan a născut în secret

Flavia Mihăşan şi Marius Moldovan au devenit părinţi. Băieţelul a venit pe lume la un spital din Bucureşti. Medicii au avut mare grijă de el şi de mămică. Amândoi se simt foarte bine.

Vestea a fost făcută publică chiar în mediul online. ‘Dintre toate intâlnirile din vietile noastre, cea de acum câteva zile a fost cea mai fericită. As scrie atât de multe, dar cuvintele nu-mi ajung! ♥️’, a scris Flavia Mihăşan pe una dintre reţelele de socializare.