Radio Simplu

Relaţia dintre Simina şi What’s Up, ”pe butuci” de mult timp! Scandalul monstru în care au fost implicaţi: ”A luat-o la bătaie”

Celebrul cântăreţ What’s Up a anunţat, luni după amiază, că a divorţat de Simina, după o căsnicie de trei ani, însă deşi vestea a surprins pe toată lumea, relaţia lor nu a fost numai lapte şi miere. Mai exact, în 2014, cei doi au fost protagoniştii unui moment scandalos.

What’s Up şi Simina s-au despărţit după nouă ani de relaţie, însă povestea lor de iubire a fost presărată de discuţii tensionate şi chiar scandaluri. Unul dintre episoadele scandaloase a avut loc în urmă cu cinci ani, pe când femeia îi era logodnică.

Atunci, cântăreţul, pe numele lui real Marius Ivancea ar fi bătut-o pe Simina în plină stradă, potrivit presei de scandal de la acea vreme.

Unul din paznicii localului relata pe larg întreaga întâmplare. „La ora 3:25 o doamnă a venit cu două persoane. Ea conducea maşina. Dânşii au coborât din maşină şi s-au dus în restaurant să comande o shaorma. Ea a coborât după ei şi am văzut când a luat-o bătaie. Pur şi simplu, foarte zdravăn. A luat-o la bătaie şi am intervenit şi eu şi am folosit spray-ul din dotare”, declara, la acea vreme, bărbatul reporterilor „Acces Direct”, potrivit Spynews.

Relaţia lui Marius Ivancea cu Simina a fost presărată cu mai multe momente tensionate. În toamna aceluiaşi an, la scurt timp după ce „What’s Up” a păşit în topuri cu melodia „K la Meteo”, bărbatul a părut plictisit de cea care i-a stat alături timp de patru ani şi a decis că e mai bine să se despartă. S-au împăcat la scurt timp. „Ultimele două luni am stat mai mult separat, ea pe la ai ei, eu pe la ei mei. acum ne-am împăcăm şi acum vrem să ţină până la final”, declara rapperul într-o emisiune mondenă, la scurt timp după ce şi-a tatuat buzele iubitei pe gât.

Anunţul privind divorţul de Simina a fost făcut chiar de artist, care a făcut public un mesaj pe Instagram: ”Au fost nouă ani frumoşi cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma în obişnuinţă. Te iubesc ca om, Simina, îţi mulţumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât şi pentru toate momentele grele din care am învăţat ce nu vrem de la viaţă, dar am crescut. Ne aşteaptă o viaţă lungă în faţă, sper să-ţi găseşti sufletul pereche şi să primeşti tot ce n-am putut eu ca barbat să-ţi ofer.”, a scris el.

Marius Ivancea, solistul ce este cunoscut drept What’s Up, s-a căsătorit civil şi religios cu Simina în august 2016. Naşi le-au fost Andra şi Cătălin Măruţă.