Radio Simplu

PAPARAZZI / Ghinionul, bată-l vina! Cristina Spătar a rămas cu fundul la vedere, în amiaza mare! Imagini explicite

Imagini uluitoare cu Cristina Spătar (47 de ani) în prim-plan! Vedeta a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro cu fundul la vedere, în amiaza mare.
Ca orice femeie care se respectă, Cristina Spătar este dornică să se menţină într-o formă de invidiat. Ca să reuşească acest lucru, celebra cântăreaţă merge la sală, ori de câte ori are ocazia.

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când vedeta a profitat de câteva ore libere şi s-a dus să facă sport într-o locaţie în care se afla deja iubitul ei. Numai că, înainte de a intra în sală, artista a fost lovită de ghinion.

Abia coborâtă din maşina sa, Cristina Spătar a rămas cu posteriorul la vedere. În timp ce se pregătea să-şi ia geanta de pe bancheta din spate a autoturismului, vântul i-a ridicat rochiţa. Astfel, persoanele aflate în zonă au putut admira în voie formele apetisante ale vedetei.

Cristina Spătar a trecut repede peste acest episod neaşteptat. Cântăreaţa şi-a luat bagajele şi a mers să facă sport.

La plecare, aceasta a zăbovit câteva minute alături de iubitul său tinerel. Din fericire pentru ea, vântul nu i-a mai venit de hac.

În cele din urmă, Cristina Spătar şi iubitul său s-au urcat în maşină şi au plecat spre un mall. De acolo, cei doi i-au luat pe copiii vedetei, care abia ce petrecuseră o după-amiază de neuitat.