Radio Simplu

Te uiți la ea și nu zici că e mămică! Carmen Simionescu, siluetă model la 2 săptămâni de la naștere. FOTO

Carmen Simionescu a adus pe lume în urmă cu 2 săptămâni primul său copil, o fetiță perfect sănătoasă pe care a numit-o Sofia Maria Rossa. Proaspăta mămică a reușit să se recupereze într-un timp extrem de scurt și acum arată exact așa cum arăta înainte de a rămâne însărcinată.
Carmen Simionescu s-a afișat super sexy, la doar 2 săptămâni de la naștere! Și, dacă nu ne credeți pe noi, dovadă stă fotografia pe are frumoasa artistă a publicat-o pe contul ei de Instagram! Îmbrăcată într-o rochiță mulată și scurtă, Carmen Simionescu a avut o apariție de zile mari și nici nu zici că a născut, la cât de bine arată!

Artista a ieșit la o plimbare cu micuța Sofia Maria Rossa, iar căruciorul pe care l-a ales pentru fiica ei este deosebit: complet alb, în stilul celor pe care doar în familia regală le mai vezi, Carmen Simionescu a făcut o impresie bună printre internauții care nu s-au sfiit să o compliementeze pentru modul în care arată, dar nici pentru căruciorul pe care l-a ales pentru fiica ei.

Carmen Simionescu, mămică pentru prima dată
Acum 2 săptămâni, Carmen Simionescu a cunoscut sentimentul de a deveni mamă și este cum nu se poate mai fericită. În direct pentru „Răi da Buni”, frumoasa artistă a povestit totul despre acest moment care îi va schimba viața pentru totdeauna.
„E o competiție pe social media, cu nunți și bebici. A fost o cununie civilă, făcută doar cu familiile și cu prietenii apropiați, de-asta am ținut așa presa mai la distanță, pentru că momentele importante sunt prețioase și sunt prețioase doar pentru noi.

E foarte cuminte și nici nu știe să plângă! Sunt încă în maternitate și nu pot să o las acolo singură, la bebeluși. Nu am apucat să mă odihnesc și parcă nu-mi vine să o las. Tot timpul auzeam mămici că e ceva unicat și nu credeam…dar până nu simți lucrul ăsta, e inexplicabil…par inutile cuvintele, în momentele astea. Imediat după ce a înecput să plângă s-a liniștit instant, ca și cum ar ști că sunt mama ei” a spus Carmen Simionescu, la „Răi da Buni”, imediat după ce a născut.