Radio Simplu

Maria de la “Insula Iubirii” şi-a găsit jumătatea / Cine o consolează pe bomba sexy!

Considerată cea mai sexy ispită de la “Insula Iubirii”, Maria Ilioiu se descurcă la fel de bine şi în viaţa reală, reuşind să sucească rapid minţile reprezentanţilor sexului puternic.

Maria Ilioiu a fost surprinsă, duminică seară, într-un local cochet, alături de un bărbat misterios. După ce au mâncat şi au băut sub clar de lună, pe terasă, Mariei i s-a făcut poftă de narghilea, iar dorinţa i-a fost imediat îndeplinită. La un moment dat, bărbatul galant nu s-a mai putut stăpâni şi a încercat să o pipăie pe roşcata sexy, însă aceasta l-a respins, cu fermitate. După ce a pufăit din narghileaua parfumată, Maria s-a ridicat, i-a explicat partenerului că va lipsi câteva minute şi a dispărut din peisaj. S-a întors după trei sferturi de oră, semn că problema pentru care s-a ridicat de la masă a necesitat ceva timp pentru a fi rezolvată temeinic.

La revenire, Maria părea, însă, toal schimbată. Toată numai lapte şi miere, roşcata care tocmai îl respinsese pe bărbatul misterios s-a apucat să îl mângâie pe acesta, ignorând faptul că cei din jur se holbau la ea. După câteva minute, la masa celor doi şi-a făcut apariţia un prieten al bărbatului care o însoţea pe Maria, iar după un schimb scurt de replici, cei trei s-au ridicat de la masă şi au părăsit localul, plecând, probabil, spre un club, pentru a se distra până în zori. Şi, ca să demonstreze că este mai îndrăgostită ca oricând, Maria s-a lipit de partenerul ei ca marca de scrisoare, ţinându-l strâns de mână.

Recent, Maria mărturisea la Antena Stars că este într-o relaţie toxică şi că se tot desparte şi împacă de şi cu fostul iubit. Pentru a-l pune pe jar pe bărbat, Maria s-a afişat cu un amic susţinând că respectivul ar fi noul iubit, iar “fostul” a luat foc. „A fost o glumă, am un prieten foarte bun cu care am ieşit şi am făcut o poză la glumă, am comparat tatuajele. Am făcut o glumă pentru fostul, se pare că a ţinut gluma. Am vrut să-l fac gelos şi să-i văd reacţia. A fost gelos, cum am vrut eu. Mi-a dat mesaje, a sunat telefonul, a venit la mine şi ne-am împăcat. Ne tot certăm şi ne tot împăcăm. Este o iubire toxică. Noi la fiecare ceartă ne despărţim, apoi ni se face dor şi ne împăcăm. Este o iubire toxică, dar o accept aşa cum este. Sunt fericită”, spunea Maria Ilioiu la Antena Stars. Între timp, se pare că iubitul a devenit iarăşi “fostul”, iar Maria simte din nou fiorii dragostei.