Radio Simplu

Zodiac chinezesc săptămânal 20-26 august 2018. Mesaje noi pentru zodii din înțelepciunea chinezească!

Iată zodiac chinezesc pentru săptămâna 20-26 august 2018 din Anul Chinezesc 2018 ce a început în februarie și care este guvernat de Câinele de Pământ.

Zodiacul chinezesc există de mii de ani și este o sursă de mare încredere de informație respectată în Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc în care te-ai născut precum și interpretării asiatice.

Anul 2018 al Câinelui de Pământ este un an în care dorim să ne relaxam mai mult, fără ca cinicul Câine să ne transmită griji suplimentare prin forță sa. Vom simți în același timp și ochiul vigilent al Câinelui care este forță principală în păstrarea liniștii și ordinii, urmărindu-ne peste tot.

În afară acestui sentiment de neliniște nu există niciun alt motiv de alarmare. Putem să ne desfășurăm afacerile mai departe pentru că va stă mereu de pază Câinele. Anul acesta va aduce pentru toți o mare doză de integritate în intențiile noastre și ne va face să acționăm cu mai multă încredere. Nimic nu ne va îngrijora atâta vreme cât vom rămâne pe calea ce dreaptă.

Ultimul an chinezesc al Câinelui de Pământ a fost 1958. În acest an, armată revoluționară a lui Fidel Castro și-a început asaltul de succes în Havană, Cuba. Elvis Presley și-a tuns părul și s-a înrolat în armată americană. O nouă generație de muzicieni rockeri a început să se dezvolte. 1958 este anul în care s-a fondat Uniunea Europeană. Poate că 2018 va fi începutul sfârșitului ei.

1958 este și anul în care s-au născut oameni importanți precum : Andrea Bocelli, Michael Jackson, Prince, Madonna, Alec Baldwin, Sharon Stone, Gary Oldman, Kevin Bacon, Michelle Pfeiffer, Jamie Lee Curtis, Joan Jett, Andie Macdowell, Annette Benning. Poate 2018 fi un an la fel de bun pentru industria lumii!

Ai nevoie să dobândești claritate emoțională și o poți avea doar dacă ești sincer cu inimă ta. Până când nu știi clar ceea ce vrei, este mai bine să amâni deciziile. Și muncă și aspectele de carieră îți vor fi în minte în această săptămâna. Adaptează-te la schimbările curente și te vei simți mai stabil. Organizează o ieșire relaxanta în weekend.

Zodiac chinezesc săptămânal Bivol
Micile gesturi chiar contează. Ține minte asta atunci când ai de-a face cu oamenii apropiați ție în această săptămâna. Spre finalul săptămânii, vei primi vești pozitive sau o susținere cu bătaie pe umăr. Este un timp optim pentru Bivolii singuri să se gândească să iasă mai mult că să întâlnească pe cineva. Sunt energii cerești romantice care circulă și care îi favorizează.

Zodiac chinezesc săptămânal Tigru
Va fi mai dificil să faci toate lucrurile pe care le ai pe agendă în această săptămâna, dar încearcă să te relaxezi și totul va ieși bine până la urmă. Va fi nevoie însă să îți mai ajustezi unele din planuri. Spre mijlocul săptămânii, focusul se mută spre familie și aspecte de parteneriat. Rămâi calm și susține-ți punctul de vedere cu claritate. Săptămâna va fi liberă de orice furtuni emoționale, deci bucură-te.

Citește continuarea pe Sfatulparintilor.ro