Radio Simplu

Soțul infidel al Claudiei Pătrășcanu a avut o relație cu Ramona Gabor. Incredibil ce cursă i-a întins Gabi Bădălău acesteia în 2010!

După scandalul iscat de mesajul Claudiei Pătrășcanu cu privire la soțul ei, Gabi Bădălău, multe secrete din trecutul acestuia au fost dezgropate. Inclusiv în ceea ce privește fostele iubite. Una dintre acestea a fost Ramona Gabor, căreia în urmă cu aproape zece ani Bădălău i-ar fi întins o cursă de toată frumusețea pentru a-i testa fidelitatea.

După ce ieri Claudia Pătrășcanu a scris pe Facebook că divorțează de Gabi Bădălău, etichetându-l ca un soț ce a supus-o la ‘abuz emoțional’, fostul crai de Dorobanți a ajuns din nou în atenția presei.

În urmă cu circa zece ani, Gabi Bădălău era unul dintre cei mai faimoși și potenți financiar băieți de oraș, având la activ cele mai frumoase iubite. Printre cele mai cunoscute povești de dragoste ale sale a fost cea cu Ramona Gabor, partenera sa vreme de doi ani.

Cum i-a testat Gabi Bădălău fidelitatea Ramonei Gabor
Cei doi se înțelegeau foarte bine și locuiau împreună până când , în 2010, relația s-a încheiat inexplocabil și subit. Se pare că la baza acestei ruputir bruște ar fi stat infidelitatea Ramonei, căreia Gabi Bădălău i-ar fi întins o cursă de toată frumusețea. Bănuind că sora Monicăi Gabor are bucurii la milionarul din Brașov Ioan Neculaie, Gabi ar fi început să-i dea iubitei sms-uri pretinzând că este afaceristul din Brașon și propunându-i o întâlnire la un hotel din centrul capitalei.

Se pare că Ramona nu s-a prins de diversiune și a mers la fața locului împreună cu o altă prietenă, crezând că îl vor întâlni pe Ioan Neculaie. L-au întâlnit în schimb pe Gabi Bădălău și așa ar fi luat sfârșit povestea e iubire.

Claudia Pătrășcanu, declarații șocante despre mariajul cu Gabi Bădălău. Bruneta a băgat divorț
După căsătoria cu Gabi Bădălău, un faimos crai de Dorobanți, căruia i-a dăruit doi copii, după patru ani de mariaj, Claudia a lăsat jena la o parte și s-a decis să-și facă publică nefericirea pe contul de socializare, transmițând un mesaj tulburător…

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime!’, a scris Claudia Pătrășcanu.

Foto: Libertatea, Facebook