Radio Simplu

Mantra zodiei tale pentru săptămâna 13 – 19 august 2018. Mantra care te împuternicește!

Mantra săptămânii. Iată mantra săptămânii 13 – 19 august 2018 pentru fiecare zodie.

În vremuri energetice provocatoare ca cele pe care le trăim, cu aproape toate astele importante ale Universului în mișcare retrograda, cu eclipse puternice, cu portalul Leului activat și cu tot ce se întâmplă în jur, avem nevoie să ne susținem și ajutăm singuri dar și noi între noi.

Una din tehnici este folosirea mantrelor.
Mantra săptămânii este că o oază de bine mult necesar. O mantra este o afirmație vindecătoare, de energie înaltă ce îți da putere, prin repetiția și credința în ea. O mantra îți crează o vibrație internă ridicată ce îți șterge vibrația gândurilor negative de furie, frică, neîncredere, îndoială.

Toată lumea are în interiorul minții propriile mantre bune sau mai puțin bune. Le gândim și spunem inconștient. De fapt, în zilele noastre, mantrele nu sunt grupuri de sunete misterioase spuse de călugări în vârful munților tibetani.

Ele sunt gândurile pe care le ținem în minte în fiecare zi, sunt cuvintele pe care le rostim din nou și din nou, despre noi și despre lume.

Gândurile au putere și au energie.
Prin repetiție în minte sau cu voce tare, ele devin mantre și duc la manifestarea lor în viață reală. Multe gânduri negative repetitive sunt pe pilot automat, preluate de noi din familiile în care ne-am format sau din mediul în care trăim.

Universul nu face decât să ne asculte și să ne spună : Dorință ta este lege pentru mine.

Când te surprinzi gândind sau rostind ceva negativ, înlocuiește-l cu mantra săptămânii. Fă asta oricât de des este nevoie. Apoi observă cum ți se modifică viața.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Mantra săptămânii îți este: Eu îmi admir și iubesc corpul

Ești frumos exact așa cum ești. În ține există milioane de celule ce funcționează în armonie perfectă. În momentul în care îți vezi trupul frumos și perfect, vibrația ta de iubire de șine crește și atragi noi ocazii de a vedea frumusețea din ține și din afară ta.

Indiferent ce crezi despre corpul tău sau despre porțiuni din el, să știi că el a fost creat și ales așa de sufletul tău anume pentru a-și împlini scopul venirii în această viață.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Mantra săptămânii îți este: Eu știu că puterea mea sunt eu

Nu mai caută în afară ta puterea. Nu te mai uită după sprijin exterior. Dacă nu îl găsești așa cum îl vrei acum este pentru că Universul îți arată să cauți acolo unde este, înăuntrul tău. Exteriorul reflectă interiorul. Iar dacă el există în exteriorul tău, este o confirmare prin oglindă că tu deja ești puternic și trebuia să îți reamintești asta.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Mantra săptămânii îți este: Eu merit să mă bucur de perfecțiunea mea

Fiecare creație divină este perfectă. Nu există imperfecțiuni în Univers. Așa cum florile și copacii, animalele și lumea întreagă sunt diferite dar frumoase fiecare în felul sau, și tu ești o creație uimitoare care are un rost bine definit în perfecțiunea cosmică. Meriți toată fericirea. Meriți orice îți poți imagina că îți dorești.

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.