Radio Simplu

TZANCĂ URAGANU A UITAT DE DRESS-CODE? SINGURUL INVITAT DE LA NUNTA LUI FLORIN SALAM CU ROXANA DOBRE CARE NU A PURTAT CĂMAŞĂ ALBĂ

În cursul acestei zile are loc cel mai tare eveniment al anului, și anume nunta lui Florin Salam cu ”Regina” lui, Roxana Dobre. Îmbrăcați impecabil, cei doi au spus, în urmă cu câteva momente, ”DA!” în fața ofițerului de stare civilă. Iar, printre cei care au fost martori la moment se numără și Tzancă Uraganu, alături de iubita lui, Alina Marymar. Însă, artistul pare să fi uitat de dress-code!

Tzancă Uraganu a venit însoțit de partenera lui, Alina Marymar. Cei doi și-au făcut prezența într-un Ferrari roșu ca focul. Imediat ce bolidul pe patru roți a fost parcat, cei doi s-au îndreptat spre plajă, locul unde Florin Salam și Roxana Dobre au spus, oficial, ”DA!” în fața ofițerului de stare civilă.

Însă, cântărețul pare să fi uitat de… dress-code!  A fost fotografiat pe Tzancă Uraganu îmbrăcat într-o cămașă cu dungi la ceremonie, și nu într-una albă, așa cum sunt îmbrăcați ceilalți invitați de la nuntă.

Ceremonia a fost oficiată la malul mării

Ceremonia a avut loc la malul mării, pe plaja clubului NUBA, într-un cadru superb, divin, iar cei doi îndrăgostiți au spus “DA!” în sunetul valurilor. Cununia religioasă este programată să aibă loc la o biserică extrem de cochetă, Adormirea Maicii Domnului, din Mamaia. Petrecerea care va încununa unirea destinelor ”Regelui” și ”Reginei” în fața lui Dumnezeu va avea loc la Nuba, cea mai exclusivistă locație de pe litoral.

Florin Salam și Roxana Dobre și-au amânat nunta din cauza pandemiei

Florin Salam și Roxana Dobre au o relație de aproximativ opt ani. În mai multe rânduri, cei doi au vrut să facă nunta, dar au intervenit, de fiecare dată, unele probleme, care au tot amânat-o. Ultima dată, Roxana Dobre și Florin Salam au plănuit evenimentul în 2020, la Dubai, dar pandemia avea să le risipească visul.