Radio Simplu

Soția lui Pepe are un nou job. Raluca Pastramă s-a făcut make-up artist. Cum au reacționat fanii ei

Raluca Pastramă a decis să devină make-up artist. A observat că este un job destul de căutat și a făcut cursuri, și-a cumpărat și produse și își așteaptă primele cliente. Iată cum au reacționat fanii ei când au văzut ce machiajul pe care l-a realizat singură.

Mulți cred că Raluca Pastramă își petrece timpul acasă, cu cele două fetițe. Ei bine nu, soția cântărețului Pepe pare că fie destul de activă în ultimul timp. Cu ceva timp în urmă, ea și artistul au deschis o grădiniță privată chiar în București. Raluca își dedică timpul copiilor și afacerii. Iată că acum s-a lansat într-o nouă industrie.

Raluca Pastramă a făcut cursuri de make-up artist, și-a cumpărat produse și a și exersat pe câteva fete. Rămâne să vă dați voi cu părerea dacă se pricepe sau nu! Ea a încercat să se machieze și singură, și-a fardat ochii, dar și-a conturat și buzele.

Fanii au reacționat imediat ce au văzut imaginile: „Nooo, mai bine îți stă naturala (…) Sincer tu nu esti urata,dar acest machiaj nu ti se potriveste (…)”

Chiar sâmbătă, ea a postat un video, pe care se pare că l-a șters. Oare reacțiile urmăritorilor nu au fost pe placul ei?