Radio Simplu

Claudia Pătrășcanu, după despărțirea de Gabi Bădălău: „”Îmi doresc să-i respecți pe cei din jur”

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se fi încheiat, artista având pe conturile ei de socializare o serie de mesaje cu aluzii cât se poate de transparente la adresa viitorului ei fost soț.

Decisă probabil să nu se mai întoarcă, sub nicio formă, alături de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu se ocupă, cu maximă atenție, de cei doi copii pe care îi are și, atunci când are timp, își ține fanii la curent cu ce se mai petrece în viața ei.

E adevărat, postările de pe conturile ei de socializare nu sunt atacuri directe la adresa lui Gabi Bădălău, dar Claudia Pătrășcanu are grijă să priceapă toți cei care o urmăresc că vorbele ei sunt țintite spre fostul ei soț. Iar unul dintre mesajele pe care le-a făcut publice, de curând, par să spună multe despre ce crede ea acum despre Gabi Bădălău și ce îi lipsește acestuia.

”Îmi doresc sa fii bun, înțelept, să-l iubești pe Dumnezeu mai presus de orice și să-i respecți pe cei din jur pentru că doar așa vei ajunge un Om Valoros! Dumnezeu te va ajuta să-ți găsești drumul corect și bun… Te iubesc, Gabriel al meu! Eu voi fi mereu aici pentru a te îndruma spre credință, loialitate și bunătate”, a notat Claudia Pătrășcanu alături de o fotografie cu unul dintre copiii ei și ai lui Gabi Bădălău.

Culmea, în mesajul în care anunța despărțirea de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu sublinia tocmai lipsurile acestuia, printre care amintea că ”și-a vândut sufletul”.

Claudia Pătrășcanu a aruncat bomba despre relația cu soțul ei, Gabi Bădălău

„După atata umilința, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunati copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunt la viața falsa și trista pe care am îndurat o intr-un an cât intr-o suta! ! Vreau sa lupt, dar nu sunt singura, ci cu Dumnezeu……. Lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atata timp cât Dumnezeu ne da sănătate,l e putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”……. Și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a pasat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântata tuturor!”, a scris Claudia Patrașcanu pe pagina ei de Facebook.