Radio Simplu

Fratele lui Florin Salam, testat POZITIV pentru noul coronavirus! A fost transferat de urgență la „Matei Balș”

Florin Salam are parte de o nouă dramă în familia sa mult încercată. Fratele său, care mai suferă și de alte afecțiuni, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Bărbatul se luptă în aceste momente pentru viața sa, după ce a fost transferat la spitalul Matei Balș din Capitală.

Fratele artistului a fost transferat de urgență la Matei Balș, după ce testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv. Diagnosticul medicilor este rezervat, deoarece bărbatul are și diabet și se confruntă şi cu o problemă la plămâni. Înainte de a fi transferat, fratele lui Florin Salam era internat la Spitalul Floreasca și ar fi fost intubat la Reanimare, potrivit surselor Spynews.ro.

Deşi inițial nu s-a pus problema să fi contractat SARS-CoV2, după mai multe teste vestea tristă s-a confirmat.

Clipe grele pentru Florin Salam

Veștile nu sunt deloc optimiste. Se pare că medicul care se ocupă de caz, i-ar fi spus lui Florin Salam să se roage la Dumnezeu pentru o minune, căci evoluția fratelui său nu este tocmai favorabilă.

Florin Salam a mai trecut prin momnte teribile cu soția lui, Fănica, care a încetat din viață la doar 27 de ani, răpusă de o boală grea. Mai mult decât atât, şi băiatul artistului, Dani, se pare că suferă de aceeaşi maladia.

Cunoscutul manelist nu trece deloc printr-o perioadă fastă. Zilele trecute, el a fost amendat după ce a participat la un botez cu 300 de persoane într-un local din Otopeni. Oamenii de ordine au dat sancţiuni totale de 15.500 de lei, au deschis două dosare penale și au suspendat activitatea restaurantului, din cauza faptului că nu s-a respectat nici o măsură de protecție împotriva noului coronavirus.