Radio Simplu

OANA ROMAN, in costum de baie! Fotografiile care te lasa fara…cuvinte

Oana Roman nu are un trup de fotomodel, iar asta stie toata lumea, insa acest lucru nu o impiedica sa se bucure de razele soarelui si sa se afiseze in costum de baie. De-a lungul anilor, imaginile cu silueta vedetei in toata splendoarea ei au facut furori pe retelele de socializare.
Acum, Oana Roman pare sa se simta din ce in ce mai bine in pielea ei, dupa ce a slabit, iar acest lucru se poate observa din imaginile pe care le posteaza pe contul ei de Facebook. Oana Roman pare decisa sa isi schimbe modul de viata.

Oana Roman va efectua prima operatie estetica. Vedeta nu vrea sa-si micsoreze stomacul, ci sanii. Sotia lui Marius Elisei a explicat si motivele care au determinat-o sa ia aceasta decizie.
“O sa imi fac o operatie de reductie a sanilor. Am si o durere la omoplati. O sa slabesc si o sa fac si o abdimoplastie. Nu am avut curaj sa o fac pana acum. Starea mea de spirit e mai buna pana acum. Fac lucruri care imi plac. Vreau sa fac schimbari acum pe care nu am avut curaj sa le fac pana acum. Trebuie sa discut cu doctorii intai. Marius e de acord” a spus Oana Roman, scrie bzc.ro.