Radio Simplu

O mai știi pe Iulia de la Abracadabra? Viața a chinuit-o îngrozitor, a trăit tragedie după tragedie! Uite cum arată acum: Dumnezeule, ai milă: „Plâng în fiecare zi…” Ce se întâmplă cu ea:

Iulia Stănescu (27 de ani), cunoscută publicului românesc datorită emisiunii ABRACADABRA, a fost greu încercată de viaţă! După ce în urmă cu doi ani a fost părăsită de bărbatul cu care a făcut un copil, acum tânăra strânge din dinţi din cauza problemelor de sănătate.

În luna noiembrie a anului trecut Iulia a devenit mamă pentru a doua oară, însă nu se bucură, ci plânge toată ziua, zi de zi în braţele noului ei partener, cu care a făcut al doilea copil, un avocat indian stabilit de 15 ani în New York!. “Sunt obosită și fericită în același timp, am o bebiță de opt săptămâni. Am noroc de soțul meu, care mă ajută foarte mult, pentru că el stă noaptea cu fetița, iar eu am grijă ziua de ea. Am un soț foarte grijuliu, mai ales că acum am probleme mari cu spatele, am două discuri herniate și boală degenerativă de oase, este ceva genetic ce am eu. Eu am crescut fără tată, pot să vă spun că soțul meu este primul bărbat care mă iubește, sunt foarte fericită în căsnicie”, a declarat Iulia Stănescu pentru Click!

Un al doilea motiv de suferință pentru ea este acela că nici măcar nu-și poate ține copiii în brațe, are două fetițe minunate: Liah și Ellie Lakshmi Avva (cea mică): “Deocamdată nu pot să îmi iau nici copiii în brațe, am noroc de soțul meu, care este un luptător, are o atitudine pozitivă. Așa este el în general! Din când în când am o stare depresivă, mai ales când mă apucă durerile și mă târăsc în pat, dar cu soțul meu reușesc să mă echilibrez destul de repede. Este greu prin ceea ce trec acum”, a mai declarat Iulia pentru Click!.

Iată cum își povestește chiar ea tragedia:

„Stăteam mereu împreună, am făcut planuri de copil, el îşi dorea mai mult copilul decât mine. Am zis că o să fie un tată exemplar. I-am spus că are fată. Eu eram foarte fericită, iar el mi-a pregătit o altă «fericire». Am rămas şocată când mi-a spus că are pe altcineva. M-am trezit brusc singură”. În prezent iubește din nou: „Totul s-a întâmplat super repede. Noi ne cunoaştem de 7 ani dar nu am fost decat prieteni. Relaţia noastră e cam de o lună si jumătate, e la început de drum, dar ne cunoaştem de 7 ani (…) Când totul e ok şi cade în loc, lucrurile se întâmplă destul de repede şi destul de uşor. Sarcina a fost planuită. Noi amândoi am vrut acest copil, am vrut sa aibă fata o sora sau un frate şi mi-am dat seama că el este persoana cu care îmi voi petrece restul vieţii. Da, noi voiam să ne căsătorim înainte de copil, însă acum o să fie mai grăbită nunta. Nu neaparat anul ăsta, poate la anul. Am vrea să facem o nuntă în România şi una aici”, a declarat Iulia intr-o emisiune TV.

Iulia a apărut pentru prima dată la TV la vârsta de patru ani, într-o emisiune pentru copii, apoi a intrat în familia Abracadabra. Din 2003 a plecat în America pentru a studia.