Radio Simplu

Mărturisirea Simonei Gheorghe! Va renunța la emisiune?

Într-un interviu acordat pentru Click!, Simona Gherghe a mărturisit trăirile pe care le-a avut după ce s-a întors pe micile ecrane.

„Fiecare început vine cu emoţii. Dar îmi era foarte dor de profesia mea, de interacţiunea cu telespectatorii şi de starea aia de direct. Şi sunt foarte bucuroasă că şi celor de acasă le-a fost dor de mine. O demonstrează şi cifrele, primele ediţii ale emisiunilor au fost lider detaşat de audienţă şi nu pot decât să le mulţumesc telespectatorilor pentru primirea pe care mi-au făcut-o”, a povestit vedeta.

Întrebată despre cum reacționează copiii, acum când ea este nevoită să plece la serviciu, vedeta a mărturisit că a fost o situație destul de dificilă.

„În prima zi la platou, am plecat dimineaţa de acasă şi m-am întors seara târziu. În noaptea aia, Vlad a plâns foarte mult şi am pus-o pe seama faptului că am fost departe de el atâtea ore, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum. Iar pe Ana am tot pregatit-o în legătură cu plecarea la muncă, dar încă protestează, chiar dacă a înţeles că mami trebuie să muncească, pentru că s-a terminat concediul. Oricum, îmi petrec toată după-amiaza şi seara cu ei, aşa că sunt mulţumiţi”, a mai spus Simona.