Radio Simplu

Câți bani a primit Ștefan Bănică Jr pentru că a cântat la Cerbul de Aur. A avut un recital de o oră

Trofeul festivalului Cerbul de Aur tocmai a fost câștigat în acest weekend. Pe marea scenă a bătrânului concurs muzical și-au făcut apariția doi mari artiști. Gabi Luncă a uimit cu simpla prezență, iar Ștefan Bănică a surprins cu recitalul de o oră la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Cât a încasat artistul pentru prestația sa?

Cât a încasat Ștefan Bănică Jr. pentru apariția pe scena Cerbului de Aur?
Festivalul Cerbul de Aur s-a terminat, dar ecourile încă mai continuă la Brașov. Evenimentul se pare că a atras mai mult tinerii, cum poate nimeni n-ar fi crezut, conform audiențelor. După spectacolele în lanț oferite de concurenți, recitalurile au reprezentat sarea și piperul care lipsea. Ștefan Bănică Jr. a susținut un show de zile mari în prima seară în Piața Sfatului. Cei 5.000 de spectatori au fredonat împreună cu artistul unele dintre cele mai iubite piese precum: ”Ani de liceu” la ”Cum am ajuns să te iubesc” sau la ”Toată lumea dansează”.

Deliciul publicului a venit în momentul în care regele nostru al genului rock and roll-ului a cântat…muzică poulară. Se spune că un artist cu acte în regulă este în stare să cânte orice gen muzica. Zis și făcut! Mai bine de o oră a oferit un spectacol de zile mari pentru brașoveni și nu numai. Ei bine, răsplata cu aplauze și cereri de biss nu este de ajuns, astfel că pe lângă iubirea necondiționată a fanilor și plin de emoții, Ștfena Bănică a plecat și cu 25.000 de euro, conform wowbiz.ro. Această sumă este apropae dublă față de una pe care ar câștiga-o la un concert obișnuit de-al său.

Cât a încasat Ștefan Bănică Jr. la Cerbul de Aur 2019?
Cât a încasat Ștefan Bănică Jr. la Cerbul de Aur 2019?
Gabi Luncă, surpriza de la Cerbul de Aur
Surpriza a venit din partea cântăreței Gabi Luncă. Solista de muzică lăutărească a renunțat la scenă în urmă cu 27 de ani, după ce mai bine de un secol a încântat cu piesele și vocea de neegalat.

„Nu m-am gândit vreodată că la aproape 81 de ani voi cânta la acest eveniment măreţ. Îmi place „Cerbul de Aur” şi le mulţumesc organizatorilor că s-au gândit la mine. Mă bucur că am onoarea să particip şi eu, iar special am scris o melodie cu mesaj şi versuri frumoase”
Gabi Luncă