Radio Simplu

Papi i-a dat interdicție Ioanei Ginghină. Aceasta nu mai are voie să-i rostească numele lui Alexandru Papadopol

Departe de final o concluzie decentă în ceea ce privește căsnicia ce părea prea frumoasă să fie adevărată a Ioanei cu Papi. Cei doi soți, odată îndrăgostiți peste măsură, au probleme serioase. Alexandru Papadopol nu mai vrea ca mama copilului său să-i rostească numele. Cum a primit Ioana vestea?

Interdicție pentru Ginghină! Ioana nu mai are voie să-i rostească numele lui Papi
Papi se dezice total de Ioana! Pare că războiul dintre foștii soți Papadopol se intensifică. Au format un cuplu deosebit de frumos foarte mulți ani, iar tocmai când lucrurile păreau a fi roz…a venit realitatea. În urmă cu câteva luni, cunoscuta actriță a anunțat divorțul de soțul său, ulterior bărbatul a fost surprins în tandrețuri cu noua iubire.

După diverse zvonuri și judecăți din mediul online, Papi s-a supărat în special că Ioana a decis să vorbească pe larg despre despărțirea lor. Aceasta a primit lovitura de grație imediat după ce și-a serbat ziua de naștere la Roma alături de o prietenă, conform click.ro.

Ioana Ginghină are interdicție din partea lui Papi să-i mai rostească numele!
Ioana Ginghină are interdicție din partea lui Papi să-i mai rostească numele!
Cum a primit actrița vestea?
Nici bine nu a apucat acesta să digere clipele de liniște și relaxare că a primit un telefon de la Papi în urmă căruia afla că are interdicție clară să-i mai rostească numele în declarații, apariții TV sau interviuri. Cel mai probabil focul dintre cei doi foști soți se va stinge cât de curând, amândoi fiind cunoscuți drept niște oameni decenți și cu o rațiune aparte, mai ales că au împreună un copil al cărui bine trebuie pus în prim-plan, indiferent de orgoliile lor sau de cele simțite, știute strict de ei. În semnul anilor frumoși care au fost, Ioana a susținut că va păstra verigheta, simbolul căsniciei lor de 12 ani.

„Nu o mai port, normal, dar o țin ca amintire. Doar nu o s-o topesc acum. Cred că mai am și verigheta de la prima căsătorie, o să fac colecție de verighete!”
Ioana Ginghină