Radio Simplu

Tatăl lui Richard Emanuel Gheorghe rupe tăcerea! De ce l-a ucis fiul său pe Emi Pian?

Astăzi, tatăl lui Richard Emanuel Gheorghe a povestit tot ce știe despre noaptea fatidică în care Emi Pian a murit. Gheorghe Senior a povestit că fiul său nu e un ucigaș și că el nu avea nicio dispută cu clanul Duduienilor, mai ales că le era rudă.

Gheorghe Senior a povestit firul acțiunii din seara în care Emi Pian și-a pierdut viața. El a povestit că fiul său se afla în țară de patru luni, de când pandemia de coronavirus l-a împiedicat să plece în Marea Britanie, acolo unde locuiește de 5 ani cu familia sa.

Chipurile, în seara respectivă, Richard Emanuel se afla, într-adevăr, la acea locuință, în care se juca barbut, însă nu avea nicio intenție criminală. Totul a pornit pe fondul unor discuții aprinse, înaintate chiar de către Emi Pian.

Pesemne, conflictul inițial ar fi fost între Napi Senior și Emi Pian, pe fondul unor datorii. Acesta din urmă i-ar fi cerut banii pe care Napi Senior îi datora, însă șeful clanului Rinu nu a avut să-i înapoieze. La rândul său, Emi Pian îi datora bani socrului său, care era totodată verișorul lui Napi Senior

De aceaa, Napi Senior a propus ca atunci când va avea banii să-i dea direct socrului lui Emi Pian, dacă tot îi era verișor și se vedea cu el des. La cel moment, Emi Pian nu a acceptat târgul propus și s-a enervat.

Totul a escaladat, iar Emi Pian a aruncat injurii chiar și asupra soției sale. În acel moment, Richard Emanuel Gheorghe a sărit să-i apere onoarea Cristinei, dat fiind faptul că îi verișoară. Numai că Emi Pian nu ar fi acceptat ca un puști de 27 de ani să-i ceară socoteală pentru modul în care vorbește.

De aici și până la o încăierare n-a fost decât un pas. Faptul că Emi Pian a sfârșit ucis a fost, din păcate, o întâmplare nefericită.