Radio Simplu

Monica Bârlădeanu, Carla din serialul Vlad, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Drama pe care vedeta de la PRO TV a ținut-o ascunsă până acum

Este mereu cu zâmbetul pe chip, însă cu toate astea Monica Bârlădeanu, actrița care o interpretează pe Carla în serialul Vlad de la PRO TV, ascunde în sufletul său momente grele care și-au lăsat amprenta asupra ei. Vedeta de la PRO TV și-a făcut curaj și a vorbit cu lacrimi în ochi despre drama pe care a trăit-o în copilărie. A trecut mult timp de atunci, dar clipele grele trăite o afectează și acum pe frumoasa actriță.

Monica Bârlădeanu, Carla din serialul Vlad, dezvăluiri cu lacrimi în ochi
Cu lacrimi în ochi, așa și-a început Monica Bârldeanu, Carla din serialul Vlad, confesiunea despre drama prin care a trecut în perioada copilăriei. Mărturisirile pline de sinceritate și de durere au avut loc pentru campania „Rătăcit în sine. Depresia, boala mileniului“, realizată de Elena Lasconi pentru Ştirile Pro TV.

Monica Bârlădeanu este Carla în serialul Vlad, difuzat de PRO TV
Monica Bârlădeanu este Carla în serialul Vlad, difuzat de PRO TV

În copilărie, Monica Bârlădeanu a trăit în Iași în condiții modeste alături de familia sa, iar cel important bun pe care îl aveau era un covor persan. Situația financiară precară, dar și întorsătura pe care au luat-o lucrurile în momentul în care s-a născut fratele ei, Petru, grav bolnav, au avut urmări greu de suportat pentru Monica și cei dragi.

Tatăl vedetei s-a refugiat în alcool, iar bătăile aplicate mamei sale nu au întârziat să apară. Cele mai urâte momente din copilărie?

„Zgomotele înfundate. Ştii cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de altceva, de un perete? E o bufnitură! Loviturile în corp sună într-un anume fel! Simţeam o mare teroare când, după episoadele astea dintre părinţii mei, nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa…“, a povestit Monica.

Monica Bârlădeanu a ajuns una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Ea joacă în serialul Vlad
Monica Bârlădeanu a ajuns una dintre cele mai îndrăgite vedete din România

Monica Bârlădeanu, mărturisiri cutremurătoare
Părinții actriței au divorțat, iar din păcate tatăl ei, diagnosticat ca fiind maniaco-depresiv, a avut parte de un sfârșit cumplit, s-a sinucis. Monica Bârlădeanu a vorbit despre experiența care și-a lăsat amprenta asupra ei și a celor dragi.

„Şi când te gândeşti că toată lumea se uită la noi şi zice că suntem prinţese. Oamenii au senzaţia că…Doamne… Şi ştii de ce? Pentru că nimeni nu vorbeşte despre lucrurile astea şi nu înţeleg de ce, pentru că lucrurile astea care i-ar putea ajuta şi pe ceilalţi să-şi înţeleagă situaţia…

Monica Bârlădeanu, mărturisiri cu lacrimi în ochi. Dezvăluiri despre drama trăită
Monica Bârlădeanu, mărturisiri cu lacrimi în ochi

De cele mai multe ori te uiţi la ele din poziţia de victima şi ai senzaţia că având acest bagaj nu ai cum să faci paşi înainte în viaţă şi mie mi se pare că nu e deloc aşa şi că, de fapt, toate lucrurile astea care îţi dau un complex etraordinar pentru că în primul rând te duci la şcoală şi auzi copii care vorbesc despre tine că eşti orfan, ăla e primul lucru care te complexează.

Ei au un tată, tu n-ai asta. Ei au covor persan, tu n-ai. Eu d-asta am fost atât de ambiţioasă să fiu prima, pentru că voiam să-mi câştig dreptul să stau în rând cu ceilalţi copii“, a declarat, printre lacrimi, actrița de la PRO TV.