Radio Simplu

Brigitte Pastramă, terorizată de o fostă iubită a soțului

Problemele nu-i dau pace lui Brigitte și soțului său, care sunt hărțuiți de una dintre fostele iubite ale lui Florin Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă, terorizați de una dintre fostele iubite
Când a publicat pe contul ei de Facebook o captură la una dintre discuțiile purtate cu fosta iubită a lui Florin Pastramă, Brigitte a făcut următoarele mărturisiri: “Dragii mei prieteni, ziua de astăzi am pornit cu o mare dezamăgire, această individă, Manuela cică o cheamă, mă terorizează lunar cu mesaje, către Florin, în care îi cere bani, îl blesteamă, cică este o fostă de-a lui…care acum când a văzut că Florin s-a căsătorit cu o fată cu bani, vrea și ea niște bani… Păpușică, insistentă, în viață când stai lângă un bărbat nu ai numai de luat de la el, uneori într-o relație mai și dai! Asta înseamnă iubire! Nu știu cum ai crezut că eu voi plăti datoriile soțului la fostele????”.

Fosta parteneră a afaceristului i-a scris lui Brigitte: “Așa om să fii?!? Te blestem, că asta meriți. Vezi că mai am mesajele, cred că uiți ce scrii”. Iar bruneta i-a răspuns astfel: “Dacă îți permiți să îi dai lui Florin un mesaj, îți promit că te caut”.