Radio Simplu

Reacție incredibilă a lui Mircea Badea! A spus tot ce simte despre Raluca Turcan

Mircea Badea a avut o reacție incendiară la adresa Guvernului Orban. El nu s-a putut abține și a comentat și la adresa Ralucăi Turcan.

Mircea Badea a făcut câteva cometarii, la Antena 3, despre Guvernul Orban și despre vicepremierul Raluca Turcan. Reacția lui a pornit de la faptul că în noapte zilei de marți spre miercuri, Guvernul Orban se afla încă în ședință de guvern la ora 12 noaptea.

”La ora asta, la 12 noaptea, cică e ședință de Guvern. Da, noaptea ca hoții, deci ăștia noptea ca hoții fac ședință de Guvern” a început Mircea Badea, atacul la adresa Executivului.

”Se poate întâmpla să iasă la declarații un oficial. Că e Orban, că o fi Dancă, eu sper, totuși, că vine Turcan” a subliniat Mircea Badea.

A spus totul despre Raluca Turcan

Mircea Badea a făcut o dezvăluire incredibilă. El a spus de ce o dorește pe Raluca Turcan să iasă la declarații. El a difuzat și un colaj cu Raluca Turcan, cu momentul în care aceasta a uitat ce voia să spună.

Mă înțelegeți de ce vreau să iasă Turcan la declarații? Păi n-ai cum să n-o divinizezi, ce om să fii să nu-ți placă? Mi-aș fi dorit să aibă portofoliu: Turcan la Învățământ. Bun, nu e rău nici așa, e foarte tare, e Dumnezeu” a punctat Mircea Badea.

Trebuie menționat că Guvernul Orban a avut marți două ședințe de Guvern destul de lungi.