Radio Simplu

Au intrat banii! Cine a primit 500 de euro direct în cont. Anunțul făcut de CAS

Au intrat banii! Peste 1.200 de angajați au primit 500 de euro direct pe card. Anunțul a fost făcut chiar de Casa de Asigurări de Sănătate.

Casa de Asigurări de Sănătate Suceava a decontat suma de aproximativ 3 milioane de lei pentru plata sporului de risc în valoare de 2.500 de lei pentru fiecare din cei peste 1.200 de angajați din sistemul medical public și privat din județul Suceava.

Lista personalului care beneficiază de acest stimulent
Lista personalului care beneficiază de acest stimulent s-a stabilit prin decizia conducătorului unității sanitare angajatoare, care este responsabil pentru desemnarea personalului implicat în aceste activități.

Cea mai mare parte a sumei s-a decontat pentru asigurarea banilor ce revin celor 1.055 de angajați nominalizați prin decizia conducerii Spitalului „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, a Spitalului municipal Rădăuți și a Spitalului municipal Vatra Dornei. Și angajați ai unor furnizori privați de servicii medicale de urgență prespitalicești și transport sanitar au primit acest stimulent, personalul unul laborator medical, dar și peste 100 de angajați ai celor 3 furnizori privați de dializă