Radio Simplu

Klaus Iohannis e scos din joc! Ce lovitură i se pregătește? Se anunță război pe scena politică

Senatorul social-democrat, Șerban Nicolae, a amenințat joi, într-o emisiune televizată, că ultimele ieșiri ale Președintelui Klaus Iohannis nu vor rămâne fără urmări, iar după expirarea stării de urgență ”Parlamentul va trage linie”.

PSD reacționează extrem de dur la acuzele de joi ale președintelui Klaus Iohannis!

Prin vocea lui Șerban Nicolae, social-democrații amenință voalat cu o posibilă procedură de suspendare a lui Klaus Iohannis din funcția de președinte!

”Propagă ura”
”Iohannis a pierdut orice urmă de rațiune.

Niciodată România nu s-a aflat în situația ca de la cea mai înaltă funcție a statului român să se propage ura și segregaționarea.

Chiar și în timp de război, forțele politice din România au conlucrat”, a declarat Șerban Nicolae, la Antena 3.

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a arătat că PSD merită tot ce i se întâmplă, pentru că nu reacționează la atacurile furibunde lansate de Klaus Iohannis împotriva partidului.

Oprirea ”derapajelor” Președintelui
El a explicat că singura modalitate de a opri ”derapajele” Președintelui Iohannis ar fi suspendarea lui din funcție, pe motiv de încălcare a Constituției.

Iar răspunsul lui Șerban Nicolae nu s-a lăsat așteptat:

”Nu poți să fii atât de irațional și să instigi atât de vădit la ură.

Va veni momentul când în Parlament vom trage o linie în legătură cu această situație. Din păcate, Parlamentul funcționează destul de greoi în momentul ăsta.

Amenzile nu salvează vieți. Măsurile coercitive aplicate discreționar și haotic nu salvează situația”, a mai declarat reprezentantul PSD.