Radio Simplu

Momente grele pentru Antena 1. Adriana Trandafir, depistata cu coronavirus

Cosmarul parca nu se mai termina pentru Antena 1. Adriana TRandafir a fost confirmata cu COVID-19. Surse medicale au confirmat stirea despre vedeta. Dupa Marcel Pavel, Andrei Stefanescu si Ozana Barabancea, indragita artista mareste lista.

Adriana Trandafir are Covid-19. A participat si ea la filmarile de la Antena , potrivit Gandul.ro

In cazul actritei existau deja suspiciuni. Pe pagina de FB a actriței s-au strâns deja nenumărate mesaje de susținere și urări de bine. Unul dintre ei, postat de un prieten virtual, transmite un mesaj de alarmă vizavi de efectele coronavirusului.

Tot de la Antena 1, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, Alina Puscas, a fost si ea confirmata pozitiv.

„Este prima declaratie pe care eu o voi lansa, pentru ca da, trebuie sa recunosc, am facut testul ieri si am fost confirmata: sunt pozitiva. Sunt pozitiva cu acest nemilos COVID-19 care, se pare, a fost cu mine foarte simpatic, pentru ca nu mi-a oferit nici macar un simptom”, mai precizeaza Alina. „Nu am tusit o data, nu am avut febra, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare. M-am simtit perfect…”, a spus Alina puscas, in cursul zilei de sambata.

„Stirea acestei zile este legata de o serie de vedete care au fost testate pozitiv. Mai mult decat atat, in cazul lui Marcel Pavel lucrurile sunt un pic mai complicate. Acolo a fost vorba despre o dubla pneumonie si nu s-a inteles foarte exact.

Marcel nu avea de unde sa stie despre ce e vorba. A fost la medic si nu si-a dat seama ca de fapt e vorba de coronavirus. Cum s-a manifestat infectia in ceea ce-l priveste – ca o dubla pneumonie, ceva foarte neplacut, foarte greu de dus, probabil temperatura foarte mare.

Cert este ca a fost testat si, cum se intampla de cele mai multe ori, se dau contactii sunt testate si alte persoane. Marcel a filmat pentru Te cunosc de undeva, un show pe care sunt convins ca-l iubiti. (…) Antena 1 a luat masuri foarte-foarte stricte pe perioada aceasta a pandemiei, toate masurile pentru a-i proteja pe toti cei din echipa. Cu toate astea, infectie s-a produs, sunt mai multe persoane care s-au infectat. Dintre toate cele care au fost testate, 9 sunt pozitive”, a declarat Mihai Gadea.