Radio Simplu

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, cu bebelușul în brațe. Noul ei iubit, în culmea fericirii

Imediat după divorțul de Răzvan Simion, Diana și cei doi copii ai cuplului au părăsit Capitala și s-au mutat în Timișoara.

În orașul de pe Bega, fosta soție a “matinalului” de la Antenă și-a ridicat de una singură o casă, în timp ce s-a ocupat și de copii, aceștia acomodându-se foarte ușor cu Banatul.

În prezent, Diana se bucură de liniștea căminului personal alături de Ianca și Tudor, plus compania lui Radu Biță, primul bărbat cu care a ales să înceapă o relație după divorțul de Răzvan Simion.

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, cu bebelușul în brațe. Noul ei iubit, în culmea fericirii
”Happy day ❤️! Finuța noastra, Alexandra Elena”, a scris Diana Simion în mediul online, în dreptul unor fotografii postate în timpul unui eveniment fericit în mijlocul căruia s-a aflat micuța Alexandra Elena, fina celor doi.

Radu, despre relația cu Diana Simion: ”Diana mă ajută, ne susținem reciproc”
Radu Biță este om de afaceri în Timișoara, iar în ceea ce privește relația cu Diana Simion a declarat că s-au revăzut, cu ocazia unui eveniment, iar apoi ”s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare”.

Omul de afaceri a mai dezvăluit că se înțelege foarte bine cu cei doi copiii, iar Diana îl ajută foarte mult, cei doi susținându-se reciproc.

”Aș prefera să nu vorbesc eu. Da, avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit.

Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte. Diana mă ajută, ne susținem reciproc, însă acum sunt puțin ocupat pentru că trebuie să livrez niște pachete la un azil de bătrâni și nu mai pot vorbi. Mulțumesc”, a spus timișoreanul, acum câteva luni pentru click.ro.