Radio Simplu

Bărbatul în fața căruia au stat 5 polițiști în poziție de drepți a fost la priveghiul lui Emi Pian! „Bombardierul” Cătălin Geolgău a depus o coroană uriașă! FOTO

Cătălin Geolgău a fost la priveghiul lui Emi Pian, cu care era prieten.

Cătălin Geolgău a fost la priveghiul lui Emi Pian joi seară. El a adus o coroană uriașă și s-a pozat lângă un poster cu portretul decedatului, așezat pe gardul vilei sale, pe care era scris „Regele Emi Pian”. „Dumnezeu să te ierte”, a postat Geolgău, care a devenit celebru la începutul pandemiei de coronavirus. Geolgău s-a întors de la Milano pe 10 martie, însă nu a respectat niciuna dintre obligaţiile impuse încă de la sosirea sa în România, a relatat Observatorul de Prahova.

Supărat pe ce a scris ziarul, Geolgău s-a dus direct la sediul redacției, pentru a le cere socoteală jurnaliștilor, pe care i-a amenințat. Aceștia au chemat Poliția și au făcut o poză de la fereastră cu parcarea clădirii. Acolo, Geolgău se afla la aproape trei metri de cinci polițiști, toți cu măști de protecție, stând drepți în fața lui Geolgău. În cele două săptămâni de izolare la domiciliu, Geolgău a făcut live-uri de pe canapeaua din sufragerie. „De ce trebuia sa mai raman in Italia? Daca mi-au inchis activitățile. ……eram obligat să stau … va intreb pe voi?”, a încercat Geolgău să explice de ce a revenit în țară.

Cătălin Geolgău a fost la priveghiul lui Emi Pian. A amenințat Armata
El a postat o fotografie cu Armata pe străzile din București, observând, într-un detaliu, că un militar aflat pe un TAB a fost surprins ațipit, cu capul aplecat în lateral. „Odihniți-vă bine, că noi avem echipe de bombardieri!”, a scris Geolgău. „Câte zile mai durează până ne ingenunchiați?”, s-a întrebat bărbatul. “Radem noi, dar o sa vadem câta bataie o sa ne dea peste câteva zile…Dacă a iesit armata in stradă…dreptul omului e 0 …au voie să tragă in tine”, a mai postat Geolgău. Presa a relatat că Geolgău a intrat în atenţia Parchetului, procurorii deschizîndu-i un dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”.

Emi Pian a fost ucis în dimineața zilei de marți, 4 august, de un bărbat dintr-o grupare rivală, zis Napy. Emi Pian era considerat unul dintre cei mai influenți interlopi din România. El va fi înmormântat duminică, la ora 13.30, la cimitirul „Tudor Vladimirescu” de pe Șoseaua Antiaeriană. Emi Pian ar fi fost declarat mort în jurul orei 5.00, după ce a ajuns în stare critică la Spitalul Universitar de Urgență București. Potrivit aceleeași surse, Emi Pian a ajuns la unitatea medicală cu mai multe plăgi înjunghiate, iar medicii au găsit mai multe urme de violență pe trupul lui.

Cătălin Geolgău a fost la priveghiul lui Emi Pian. Clanul Duduianu activează de trei decenii
Clanul Duduienilor este considerat unul dintre cele mai periculoase grupuri mafiote, care de aproape de trei decenii terorizează Capitala. Interlopii și-au extins influența în sectorul 2, mai precis în cartierul Pantelimon. Activitatea infracțională e împărțită între locotenenți, potrivit unor surse din poliție. Unii se ocupă cu tâlhării, prin amenințări și șantaj, alții cu cămătărie, de trafic de droguri sau fapte cu violență. Seif, de pildă, cel reținut și eliberat, ar face afaceri ilegale cu terenuri și mașini.

Tot anul trecut, în luna august, zeci de membri ai clanului Duduianu au făcut un scandal uriaș din cauza unui conflinct apărut chiar în interiorul clanului. S-au bătut cu furci și topoare chiar în curtea spitalului Floreasca din Capitală. Clanul Duduianu a revenit în atenția publică după ce, în luna iulie, poliția a făcut mai multe descinderi la locuințele lor, într-un dosar de șantaj. Mai mulți maneliști celebrii ar fi fost șantajați de membrii grupării conduse de Pian și obligați să cânte gratis la petreceri. 13 persoane au fost reținute în acest dosar. Printre numele celor șantajați de Duduieni se află Florin Salam și Nicolae Guță.