Radio Simplu

Cât câștigă Tudy Ionescu, fostul amant al lui Zăvo, pe lună! Lucrează la Primăria Capitalei

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu, Tudor Ionescu, cunoscut sub numele de alint Tudy, este consilier la Primăria Capitalei iar suma bănească de care se bucură la sfârșitul unei luni este mai mult decât frumușică. Iată cât câștigă tânărul!

Tânărul Tudy Ionescu a intrat în atenția presei în anul 2011, când pe internet a apărut un filmuleț în care acesta apărea dezbrăcat, în ipostaze compromițătoare. După acest incident neplăcut pentru Tudy, el s-a concentrat asupra carierei sale și a reușit să depășească momentul pentru care a fost criticat și ridiculizat. Tânărul și-a concentrat atenția asupra lumii politice și a și reușit să se facă remarcat în acest domeniu, fiind viceprimar al Capitalei la un moment dat și ocupând în prezent funcția de consilier al Primăriei București.

Conform celor de la Kanal D, acesta nu este singurul loc de muncă al tânărului totuși, el obținând venituri frumușele de la cele 6 job-uri cu care jonglează.

Din declarația de avere a acestuia reiese că în anul 2017 a avut parte de venituri substanțiale. Astfel, Tudy a încasat 10.356 lei (consilier secretar de stat la MTS), 22.367 lei (responsabil comunicare la o agenție națională), 3.132 lei (membru comisie Primăria Sector 1), 39.745 lei (membru comisie Primăria Sector 3), 12.157 lei (consilier PMB) și 1.170 lei (manager marketing la o firmă). În total, Tudy Ionescu a câștigat 88.927 lei, adică 7.410 lei pe lună. Din declarația lui de avere completată recent, reiese, de asemenea, că Tudy Ionescu deține un apartament, o mașină și un motociclu.